Texas Family Weekend – activitati si evenimente cu specific american pentru familii!

Între 24-27 iulie, la Little Texas am pregatit un weekend dedicat familiilor, cu activitati si evenimente autentic americane: ateliere de gatit, picnicuri si un meniu special. Parents’ Day, numita si Ziua Parintilor este sarbatorita în fiecare an în America în a patra duminica din luna iulie prin organizarea unor evenimente speciale pentru familii. În weekend-ul 24-27 iulie, Little Texas aduce mai aproape Parents’ Day prin activitati autentic americane, dedicate petrecerii timpului liber în familie.

Joi, 24 iulie vor fi organizate ateliere de gatit pentru copii si parinti, recomandate familiilor care adora gatitul alaturi de cei dragi si care iubesc stilul de viata american si preparatele cu specific american. Cei mici se vor distra si vor învata sa gateasca în satul texan pentru copii Kids Village, în timp ce adultii se vor relaxa pe terasa cu o degustare de vinuri si un atelier de gatit cu preparate pline de savoare.

Sâmbata si duminica (26-27 iulie), familiile care iubesc gradina complexului si adora sa îsi petreaca timpul în aer liber îsi pot rezerva kituri complete de picnic (patura, cos si accesorii de picnic), pentru a se relaxa cu o limonada rece si pentru a savura preparate de picnic delicioase.

Tot în weekend-ul dedicat familiilor, complexul Little Texas ofera si reduceri la cazare pentru cei care aleg sa îsi petreaca un sejur cu familia în singurul loc american din Iasi.

Detalii si rezervari: 0232 272 545 sau pe site-ul Little Texas.

INFO

Little Texas

Stradela Moara de Vant nr. 31-33

GPS: +47° 10′ 29.5818″; +27° 35′ 53.721″

Tel: +40.232.272545

Fax: +40.232.272545

E-mail: receptie@littletexas.ro

www.littletexas.ro

facebook.com/pages/Little-Texas-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: