Texas Creative Kids – ateliere creative pentru copii, cu specific western!

În perioada august – septembrie, Little Texas Kids Village organizeaza ateliere creative cu specific western, pentru copiii cu vârsta de peste 5 ani. Atelierele creative vor fi organizate în sătucul texan Kids Village, în fiecare duminică, începând cu ora 13:00.

La Texas Creative Kids, copiii vor învata cum sa fie cowboy adevarati si cum sa îsi creeze singuri un costum autentic de cowboy. Workshop-urile au rolul de a-i ajuta pe cei mici sa îsi dezvolte abilitatile si îndemânarea practica si creativa, fiind totodata si o sursa buna de distractie, relaxare si voie buna.

Texas Creative Kids se va încheia cu o petrecere speciala cu tort, sampanie si multa distractie, unde va avea loc si parada costumelor de cowboy ale participantilor la ateliere.

PROGRAM

  • Centură pistol
  • Eșarfe cowboy
  • Accesorii pantaloni
  • Insignă șerif
  • Pinteni cizmă

INSCRIERE

Pretul unui atelier este 35 de lei, care include pe lânga participarea la atelier si o bautura racoritoare. Copiii care doresc sa participe la toate cele 5 ateliere îsi pot achizitiona un abonament complet, la pretul redus de 150 de lei. Detalii si înscrieri la numarul de telefon 0734/738.724 sau prin email la kidsvillage@littletexas.ro.

INFO

Little Texas Kids Village

Stradela Moara de Vânt nr. 31-33, 700376

Telefon: 0755 55 11 22

E-mail: kidsvillage@littletexas.ro

Web: www.littletexas.ro/restaurant/kids-village

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: