Texas Creative Kids – ateliere creative de Halloween pentru copii

halloween_little-texas

Little Texas Kids Village organizeaza ateliere creative de Halloween, pentru copii, sambata, 1 noiembrie si duminica, 2 noiembrie La atelierele creative de Halloween, copiii vor invata cum sa realizeze decoruri amuzante si infricosatoare de sarbatoare. Workshop-urile au rolul de a-i ajuta pe cei mici sa isi dezvolte abilitatile si indemânarea practica si creativa, fiind totodata si o sursa buna de distractie, relaxare si voie buna.

Micutii vor fi intampinati de simpatica vrajitoare Lucinda, care ii va introduce in atmosfera magica a sarbatorii cu povesti amuzante, ii va invata sa creeze decoruri infricosatoare de Halloween si ii va rasplati cu surprize, multe dulciuri, acadele fantoma si briose infricosator de savuroase.

Cei mici vor putea participa la doua categorii de ateliere organizate in satucul texan Kids Village: „Itsy Bitsy Scary Spider” si „Sculptat si decorat dovleci”.

La atelierul „Itsy Bitsy Scary Spider” pot participa copii cu varsta intre 3 si 5 ani. Vrajitoarea Lucinda ii va invata sa creeze un paianjen din farfurie de carton si alte materiale neconventionale. Pretul unui atelier este 30 de lei, care include pe lânga participarea la atelier si materialele necesare, dulciurile, desertul briosa si bautura racoritoare. Copii pot participa la atelier sambata, 1 noiembrie, de la ora 11.00 sau duminica, 2 noiembrie, de la ora 12.00.

La atelierul „Sculptat si decorat dovleci” pot participa copii cu varsta peste 6 ani. Vrajitoarea Lucinda ii va invata pe curajosi sa decoreze si sa sculpteze dovleci pentru decorurile de Halloween. Pretul unui atelier este 30 de lei, care include pe lânga participarea la atelier si materialele necesare, dulciurile, desertul briosa si bautura racoritoare. Copii pot participa la atelier sambata, 1 noiembrie sau duminica, 2 noiembrie de la ora 15.00.

INSCRIERE

Detalii si inscrieri la numarul de telefon 0734/738.724 sau prin email la kidsvillage@littletexas.ro.

INFO

Little Texas Kids Village

Adresa: Stradela Moara de Vânt nr. 31-33, 700376

E-mail: kidsvillage@littletexas.ro

Web: ittletexas.ro/restaurant/kids-village

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: