Teste medicale gratuite pentru ieșeni

DONA-IASI_2

Cu ocazia deschiderii oficiale a unei noi farmacii DONA în oraș, ieșenii vor putea beneficia de determinări gratuite de tensiune arterială și glicemie. Testările vor fi efectuate de către personal calificat în cadrul unui cort amplasat în apropierea unității farmaceutice, situată pe bulevardul Dacia, numărul 30, bloc SC7. Programul de testare se derulează între 15 – 21 iulie, între orele 09:00 – 13:00.

De asemenea, locuitorii din Iași au posibilitatea să participe la Tombola Sănătăţii, în cadrul căreia pot câștiga circa 500 de premii, printre care un televizor, o bicicletă pentru adulți, 15 genți termoizolante, 20 de aparate de masaj, căni personalizate, cupoane de reducere și multe alte premii atractive.

La tombolă pot participa toţi clienţii DONA care fac cumpărături de minimum 20 de lei, în perioada 15.07 – 21.07.2015.

DONA este una din cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală şi deservind lunar aproximativ 2 milioane de pacienţi din toată ţara. Compania are circa 2000 de angajaţi şi aproximativ 270 de farmacii.

INFO

Farmaciile DONA

farmaciiledona.ro

PE ACEEASI TEMA:

Expo Sănătate din Natură

Sprijin financiar din partea Primăriei Iaşi pentru cuplurile infertile: Se doreşte aplicarea şi la Iaşi a modelului de la Bucureşti!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Ora Pământului pe două roți

KEED- Lansare Album “Cocktail”

Concert El Nino. Lansarea albumului ”Argintiu”

Mihai Margineanu lanseaza noul album in Underground Pub

Scrie un comentariu: