Teroare în Iași – A Real Life Game

Teroare în Iași – A Real Life Game, este evenimentul care te pune în papucii unui agent special ce este pe urmele unui atentator care vrea să distrugă orașul. Participă la un real life game – o cursă contra cronometru în care va trebui să duci la bun sfârșit o misiune aparent imposibilă! 

Fii cu ochii în patru după indicii, reconstruiește firul poveştii şi fii gata să rezolvi puzzle-uri şi jocuri logice. Aventura ta va fi presărată de elemente de treasure hunt, escape room, dar şi o serie de sarcini provocatoare!

O zi liniștită, ce este întreruptă brusc de o intrigă puternică, se transformă instant într-o cursă contra cronomentru în care adunatul de indicii, puzzle-urile și mesajele codate vor face din acest caz unul cu totul spectaculos. Toată acestă acțiune este un OutDoor Challenge care îți va pune sângele în mișcare și mintea la contribuție din primul până în ultimul moment. Oare veți reuși să opriți iminenta explozie a bombei?

Regulamentele evenimentului pot fi consultate pe drive.google.com/drive.

INSCRIERE

Înscrierile se realizează până 25 iunie 2020! Biletele se găsesc în format electronic pe exitmasters.iabilet.ro/bilete-teroare-in-iasi-a-real-life-game. Echipele sunt formate din 2-5 persoane. Pentru fiecare membru se va achiziționa câte un bilet. Echipele vor fi formate conform reglementărilor și normelor în vigoare cu privire la pandemia de Covid-19  Asigurați-vă că numărul de telefon și e-mail-ul sunt scrise corect, pe aceste 2 canale de comunicare veți primi următoarele instrucțiuni!

INFO

Exit Masters

www.facebook.com/exitmasters

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: