Terapie de cuplu centrata pe emotii: workshop-ul ”Tine-ma strans in brate”

Crezi că este timpul să îti îmbunătătesti relatia de cuplu? Ti-ai dori să-ti întelegi mai bine partenerul, dar si să te faci înteles? Vrei să te simti acceptat în cuplu si să aveti mai putine conflicte? Vino la workshop-ul ”Tine-ma strans in brate”!

DESPRE

”Ţine-mă strâns în braţe” este un program educaţional dezvoltat iniţial în Canada de dr. Susan Johnson, axat pe teoria si pe practica Terapiei centrate pe emoţii. Terapia de cuplu centrată pe emotii reprezintă o nouă ştiinţă completă a iubirii romantice şi a relaţiei. Această terapie ajută 7 din 10 cupluri care experimentează dificultăti să îşi refacă relaţia.

Workshop-ul organizat în perioada 18-20 iulie se va desfăsura sub forma unui couples retreat. Mai exact, cuplurile participante vor avea ocazia să experimenteze principiile terapiei centrate pe emotii si să se reconecteze într-un cadru intim si relaxant, desprinsi de problemele cotidiene. Prima zi de workshop se va desfăsura la Centrul ISIS iar programul zilelor de 19 si 20 iulie va avea loc la Pensiunea Rosemont, Iasi.

La finalul celor 3 zile de workshop, participantii vor întelege mai bine cum functionează iubirea în cuplul lor, cum să comunice în asa fel încât să se apropie de partener si cum să ofere iubire folosind „limbajul” partenerului. În urma workshop-ului ”Tine-mă strâns în brate” cuplurile îsi vor recăpăta încrederea unul în celălalt si vor învăta să păsească împreună pe acelasi drum.

PROGRAM

Vineri, 18 iulie – Centrul ISIS

  • 17.00-20.00

1. Să facem cunostintă

2. Ce înseamnă iubire si atasament

Vom afla în acest modul cum acţionăm în cadrul unei relaţii sigure, cu un partener pe care ne putem baza şi ce se întâmplă în momentul în care relaţia este în pericol.

3. Demonii dialogului

Vom învăţa să observăm exact momentul în care aceşti “demoni ai dialogului ” intervin în relaţia noastră şi ce face fiecare din parteneri să întreţină această stare de fapt.

Sambata, 19 iulie – Pensiunea Rosemont, Iasi

  • 10.00 – 14.00 – Prima parte

1. Descoperirea punctelor sensibile ale fiecăruia dintre parteneri

Vom descoperi care sunt momentele centrale şi indicatorii care apar atunci când partenerii intră în conflict.

2. Rezolvarea greselilor

În acest modul vom intra mai profund în experienţa fiecărui individ şi a fiecărui cuplu pentru a observa “dansul” în care suntem prinşi în momentele dificile. Acest modul este cel care transforma relaţia de cuplu. Are loc schimbarea în urma căreia partenerii devin mai accesibili, sensibili la nevoile celuilalt si profund angajaţi emoţional unul cu celalalt.

  • 14.00 – 15.00 Pauza de prânz (Pensiunea Rosemont)
  • 15.00 – 19.00 – A doua parte

1. A deveni deschis si sensibil fată de partener

Este modulul în care se intră pe terenul foarte sensibil al exprimării rănilor de ataşament (se analizează o experienţă personală, a unei temeri cu privire la părăsire sau respingere). Tu vei fi capabil sa accesezi resurse noi de susţinere a partenerului în situaţii dificile, sensibile ca cel descris mai sus. Vei reuşi să procesezi astfel de experienţe delicate şi să devii mai puternic, mai sigur pe tine însuţi şi pe celălalt.

2. Iertarea ofenselor si recăpătarea încrederii în partener si în relatie

În momentul în care iertăm şi vindecăm, avem un nou mod de relaţionare, o experienţă pozitivă care ne va ajuta sa continuăm cu mai multă încredere relaţia.

  • 20.00 – Gratar la foisor, discutii libere Cazare peste noapte la pensiunea Rosemont

Duminica, 20 iulie – Pensiunea Rosemont

  • 9.00 -10.00 – mic dejun Pensiunea Rosemont
  • 10.00 – 14.00

1. Mângâierile tandre si sincronizarea sexuală

Vom vedea împreună cum conectarea emoţională, încrederea în sine şi în celălalt determină o relaţie sexuală minunată şi cum o relaţie sexuală pozitivă şi satisfăcătoare creează o legătură emoţională puternică.

2. Mentinerea vie a iubirii

La final de program, vom descoperi modalităţi de a avea grijă de relaţie, de a o menţine vie odată ce este vindecată, de a o proteja. 3. Încheiere si feedback

Trainer: Psihoterapeut Simona Herb

INSCRIERE

Pret: 390 lei / cuplu. Cazarea si masa la Pensiunea Rosemont (Visani,2D) sunt oferite bonus; Taxa de participare poate fi achitată în 2 rate. Un avans de 100 lei trebuie achitat până la data de 10 iulie. Se accepta maxim 5 cupluri.

INSCRIERE: bit.ly/InscriereWorkshop

INFO

Centrul de Psihoterapie si Evolutie Personala Isis Iasi

Adresa: Str. Oancea nr. 5, Bl. D11, Et. 1, Ap. 6, Iasi

Website: www.centrulisis.ro

Email: contact@centrulisis.ro

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: