Tenis Club Leo

Fondat la Iasi in vara anului 2011, Tenis Club Leo isi propune sa atraga intr-un cadru organizat si profesionist copii, adolescenti si adulti care doresc sa deprinda si sa perfectioneze tainele tenisului de camp. Scoala de tenis este obiectivul nostru principal si ne dorim sa o ducem la o valoare internationala.

club leo 3

Tenisul de camp e un mijloc de educatie prin sport ce dezvolta calitatile importante aplicabile in viata de zi cu zi. Astfel, capacitatea de a rezista efortului, darzenia, mentalitatea de invingator si multe altele, sunt trasaturi de caracter care se formeaza si se calesc prin tenis.

Facilitati si servicii

  • Serviciile oferite de noi includ initierea in tenis a copiilor organizati in grupe de cate 3 ce vor beneficia de doua sedinte de pregatire pe saptamana.
  • Persoanele de orice varsta care doresc sa deprinda corect tehnicile jocului de tenis ca forma de agrement pot alege intre sedinte individuale sau de grup (maxim 3 persoane/grupa).
  • Jucatorii promovati in grupe de performanta beneficiaza de programe personalizate in functie de varsta si nivel de joc.
  • Deoarece formarea unui jucator de performanta presupune mai multe competente, echipa noastra include doi preparatori profesionisti, unul de pregatire fizica si un psiholog sportiv. De asemenea, clubul nostru ofera un antrenor care sa insoteasca jucatorii in turnee.
  • Venim in intampinarea parintilor carora programul de lucru nu le permite sa asigure transportul copiilor de acasa la terenul de tenis si inapoi. La cerere, clubul nostru poate face acest serviciu cu mijloace proprii.

Oferta clubului

• inchiriere teren tenis:

– 15 lei / ora – Luni – Vineri intre 6 si 16
– 25 lei / ora – Luni – Vineri dupa ora 16 si in weekend

•  initiere copil sau adult: 200 lei / luna / grupa de 3 persoane / 2 sedinte pe saptamana

•  ore individuale copii si adulti:

– 50 lei / ora – Luni – Vineri intre 6 si 16
– 60 lei / ora – Luni – Vineri dupa ora 16 si in weekend

•  transport copil acasa-teren tenis-acasa: 100 lei / luna

•  racordat rachete tenis cu racordajul nostru: 40 lei

Nota: – terenul, rachetele si mingile sunt incluse in pret; – jucatorii de performanta beneficiaza de tarife individualizate

Colaborari

Tenis Club Leo a stabilit legaturi de colaborare cu structuri similare din afara tarii. Ne referim aici la Ioannides Tennis Academy (www.ioannidestennisacademy.com) din Limassol, Cipru, la Tenis Team Vianello (www.ttvianello.it) din Roma, Italia si la Tennisschule Lob (www.perspektivetennis.de) din Wissen, Germania. Astfel oferim posibilitatea jucatorilor nostri sa participe la stagii de pregatire la cluburile partenere si la competitii organizate in tarile amintite mai sus.

TENIS CLUB LEO IASI

www.tenisclubleo.ro

Adresa: soseaua Rediu (DN280E), Iasi

Telefon: 0332.109893

Mobil: 0724.797767 / 0753.898808

Fax: 0332.814079

E-mail: office@tenisclubleo.ro

LOCATIE


View Larger Map

Ultimele articole publicate:
Festivalului - Concurs Coral Internațional pentru Tineret Gavriil Musicescu

Transmisii audio live la Festivalul – Concurs Coral Internațional pentru Tineret ”Gavriil Musicescu”

DSC_6992

Sectiunea de concurs Formatii de Muzica Psaltica din cadrul Festivalului – Concurs Coral International pentru Tineret ”Gavriil Musicescu” si-a desemnat castigatorii

le gaga-iulie

Summer Feels Better @Le Gaga Iasi

futsal-nationala

Naţionala României de futsal le va avea ca adversare pe Portugalia, Polonia şi Norvegia

Lasa un comentariu