Tendintele primavara-vara 2012

1. Volanele

Feminine si romantice, volanele nu lipsesc din tendintele dedicate sezonului cald. Se poarta aplicate la baza rochiilor sau pe gulere si confera o nota de rafinament tinutelor. In prezentarile pentru sezonul toamna-iarna 2012 s-au regasit in colectiile semnate Karen Walker, Marc Jacobs sau Jason Wu.

2. Imprimeurile

Marile case de moda propun o serie de imprimeuri pentru sezonul primavara-vara 2012. Se poarta printurile abstracte, florale sau digitale, combinate cat mai creativ. Adeptele unui stil vestimentar cat mai original, pot opta si pentru mixul de imprimeuri intr-o tinuta. Acest trend este deja in voga din sezonul trecut.

3. Culorile aprinse

Vara este prin definitie sezonul culorilor aprinse. Asadar, nuantele aprinse precum rosu, verde, galben, fuchsia dar si derivatele din albastru se anunta a fi in topul preferintelor. Culorile neon au un efect uimitor si transforma cu usurinta orice aparitie.

4. Pastelurile

Piesele vestimentare in culori pastelate se potrivesc foarte bine tinutelor de inspiratie romantica. Nuantele pale se inscriu de asemenea intre tendintele dedicate sezonului cald. Ca accente de efect, accesoriile in culori neon sunt o alegere perfecta.

Sursa: kudica.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Peste 1500 de locuri pentru admiterea la USAMV Iași

Teatrul Luceafărul se reîntâlnește fată-n față cu publicul său

Alte cinci muzee din cadrul CMNM Iași vor fi redeschise pentru public

Off Road e-Bikes | Inițiere în Pădurea Bârnova

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: