Teilor: bijuterii rafinate la Palas Mall

teilor-1

Recent, în Atriumul Palas Mall s-a deschis un elegant magazin dedicat celor ce iubesc bijuteriile rafinate. Brandul Teilor îi invită pe clienţi să descopere colecții spectaculoase, inelul de logodnă perfect și zeci de modele de verighete, selectate atent. Podoabele se disting atât prin design inovativ, cât și prin finisajul excepțional al pieselor.

Din colecţia de verighete Teilor fac parte bijuterii caracterizate de linii fluide şi detalii perfecte, ce îşi vor păstra strălucirea şi eleganţa în timp. Jocul de culori şi finisaje rezistente este îmbrăcat în strălucirea cristalelor sau a diamantelor, în funcţie de preferinţe.

Teilor este un brand de bijuterii cu o experiență de peste 15 ani în industria metalelor și a pietrelor prețioase. Pornind de la ideea că o bijuterie trebuie să fie autentică și durabilă, Teilor a pus accent, încă de la înființarea sa, pe calitatea produselor și a serviciilor pe care le oferă. În prezent, există un online store și o rețea de magazine la nivel naţional, în oraşe precum Bucureşti, Braşov, Piteşti, Craiova şi Sibiu.

teilor-3

Magazinul Teilor din Atriumul Palas Mall Iași confirmă filozofia brandului, reunind colecții aparținând unor nume cu tradiție în realizarea bijuteriilor încrustate cu diamante și pietre prețioase: Hulchi Belluni, Antonellis, K di Kuore, Pesavento sau Talento. Vitrinele magazinului găzduiesc atât colecții de bijuterii cu un design spectaculos, o varietate largă de verighete și inele de logodnă, cât și piese dedicate fiecărui moment din zi.

INFO

Palas Mall

Stra. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: