Tehnicile sacre Mer-ka-ba, clarificate şi aplicate de către maestrul Mohamad Al-Gazzali la Iaşi/ 5-9 decembrie 2012

merkaba

În intervalul 5-9 decembrie 2012, maestrul Mohamad Al-Gazzali, celebru iniţiator al tehnicilor spirituale Mer-ka-ba, va fi prezent la Iaşi pentru a susține conferinţa ”2012 – The year of Ascension, Our legacy” şi pentru a conduce sesiunile intensive de tehnici energetice, mediaţie şi activare a câmpului Mer-ka-ba pentru adepţi, în cadrul workshop-ului „Awakening The Illuminated Heart”.

Conferinţa va avea loc pe data de 5 decembrie 2012, în Sala Cuza a Hotelului Unirea, începând cu ora 18:00. Alături de maestrul Mohamad Al-Gazzali, publicul ieşean va avea ocazia să participe la prezentările trainerilor autorizaţi Heim Raluca şi Trifu Anne Marie. Tematica spre a fi dezbătută în cadrul conferinţei, cât şi temele abordate de fiecare speaker în parte, sunt prezentate în cele ce urmează. Speakerii vor avea la dispoziţie câte 30 de minute pentru a-şi susţine prezentările şi o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu o durată de 30 de minute pentru a răspunde întrebărilor din public.

Tematica 2012 – The year of Ascension, Our legacy

1. Cuvânt introductiv- Trifu Anne Marie

2. Cine este Drunvalo Melchizedek, cum ajută munca sa, oamenii de pe această planetă- Trifu Anne Marie

3. Ce este MerKaBa, cum o folosim în Ascensiune- Trifu Anne Marie

4. Ascensiunea – ce este și ce nu este- Mohamad Al-Gazzali

5. De ce oamenii nu ascensionează- Heim Raluca

6. Schimbările care au loc pe Pământ- Heim Raluca

7. Inversarea Polilor- Mohamad Al-Gazzali

8. Simptome ale schimbărilor polilor- Mohamad Al-Gazzali

9. Concluzii- Heim Raluca

10. Q & A

*accesul participanţilor la conferinţă este gratuit.

Workshopul „Awakening The Illuminated Heart”, ce are menirea de a studia şi înţelege natura conştiinţei umane, va avea loc între 6 şi 9 decembrie la Iaşi, în cadrul unui spaţiu ce va fi comunicat ulterior celor interesaţi pentru participare, iar sesiunile intensive de tehnici energetice şi mediaţie vor fi conduse de către mentorul Mohamad Al-Gazzali.

PROGRAM

Tematica şi programul celor 4 zile sunt prezentate în cele ce urmează:

JOI, 6 decembrie

  • 13:00 /19:00 – Entering the School of Remembering: An Overview. Introducere in School of Remembering (prezentare de ansamblu)

VINERI, 7 decembrie

  • 09:00/19:00 – The Day of Healing, Ziua Vindecarii (pauza 12:00/16.00)

SAMBATA, 8 decembrie

  • 09:00/19:00 – Entering the Sacred Space and the Tiny Space of the Heart, Intrarea in Spatiul Sacru si spatiul mic din Inima (pauza 12:00/16:00)

DUMINICA, 9 decembrie

  • 09:00/19:00 – The New Mer-Ka-Ba and the Creation Process, Campul MerKaBa si procesul creatiei (pauza 12:00/16:00)

Workshopul nu necesită pregătiri anterioare.

Accesul la Workshop se face în schimbul achitării unei taxe de participare în valoare de 777 ron. Taxa  pentru participarea la workshop a persoanelor prezente şi la conferinţă este de 600ron.

Cele două evenimente au loc pentru prima dată în Iaşi, fiind un experiment şi totodată un test pentru puterea publicului de a-şi însuşi procesele necesare tehnicii Mer-ka-ba şi puterea de a depăşi eventualele prejudecăţi privind lumile care se deschid în conştiinţa fiecărui individ în momentul activării câmpurilor energetice.

Atât conferinţa, cât şi workshopul, au menirea de a schimba percepţia negativistă pe care oamenii au tendinţa de a o proiecta asupra vieţii de zi cu zi. Cele două evenimente vor deschide noi drumuri şi vor prezenta noi metode de reacţie la impulsurile primite din partea unui an 2012 zbuciumat.

*inscrierile se fac prin agentia The Gathering – coordonator local, Iaşi

INFO

www.facebook.com/2012AnulAscensiunii

www.universulsacru.ro

www.openheartmasters.org

www.facebook.com/thegathering.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: