TEDx Iasi 2012 – Centrul de evenimente Palas, 30 iunie

TEDx Iasi 2012

TEDxIasi, eveniment de marketing, publicitate si comunicare va avea loc pe 30 iunie 2012, la Palas.

Evenimentul este organizat de September Media si Youth Academy  si reprezinta ocazia de a-i cunoaste si asculta pe 8 dintre cei mai cunoscuti specialisti din domeniul industriilor creative din Romania. Pe lista speakeri-lor se afla: Adrian Botan – Regional Creative Director Mccann Erickson, Razvan Matasel – Managing Partner Arsenoaiei & Matasel, Ruxandra Predescu – PR Consultant, alaturi de personalitati indragite de creativii ieseni: Bogdana Butnar – Head Of Telco/E-Commerce Google Romania, Marius Ursache – Chief Creative Officer Grapefruit, Corin Chiriac – Online Planner Publicis Romania, Adriana Ursache – Executive Director Creative Industries Association si Elena Manolache – Marketing & PR Director Toyota Iasi

Acestia vor realiza opt prezentari inspirationale si demne de pus in practica in dezvoltarea unui business. Organizatorii si sponsorii acestui eveniment v-au pregatit o serie de surprize placute pentru sesiunea de networking cu care se va incheia conferinta.

INSCRIERE

Pentru inscriere CLICK AICI. Numarul de locuri este limitat la 99.

INFO

www.tedxiasi.ro

TEDxIasi 2012 este sustinut de partenerii sai: Palas Iasi, Lexus, Grolsch, IQAds, Smark, Zile si Nopti, Radio Hit, News Iasi, InOras.ro, IndustriiCreative.ro. Partener creativ: Gavrilescu.

September Media este agentia de publicitate neconventionala cu birouri in Iasi, Romania si Chisinau, Rep. Moldova. Compania ofera servicii complete pentru realizarea de campanii de promovare, pornind de la strategie si pana la implementare, monitorizare si evaluare. Printre clientii September Media se numara: Orange, Bayer, MOL, Socar Romania, Avon, Nestle. (hello@septembermedia.ro)

Youth Academy este o organizaţie energică implicată activ în dezvoltarea şi implementarea de proiecte în sfera educaţiei non-formale româneşti. Proiectele noastre fac parte din ceea ce putem numi educaţie alternativă şi dezvoltă o gamă largă de abilităţi. Urmărim astfel să asigurăm un nivel superior al procesului de învăţare pentru toţi tinerii cu care intrăm în contact. Principalul proiect al Youth Academy se numeste HOLA si este realizat la nivel national, incepand din anul 2010. Proiectul a fost in top 10 proiecte educationale la Gala Premiilor in Educatie “Dinu Patriciu” din 2011. (www.youthacademy.ro)

TED (Technology, Education & Development) este un set de conferinte organizate anual sub deviza “Idei ce merita impartasite”. Initial acestea aveau loc in California si se centrau pe ideile ce porneau din Silicon Valley. De-a lungul timpului, TED a devenit un concept cunoscut pe o scara larga, cu editii anuale atat în Statele Unite si Europa cat si in Asia. Odata cu aceasta extindere s-a dezvoltat si aria de subiecte abordate. In prezent scopul TED este de a promova ideile creative din cele trei arii principale: tehnologie, educatie si dezvoltare.

In spiritul ideilor care merita raspandite, TED a creat un program de evenimente locale numit TEDx. Acestea sunt organizate independent si reunesc oamenii din diverse domenii cu scopul de a impartasi experiente de tip TED. Evenimentul nostru se numeste TEDx Iasi, unde x = independently organized TED event.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: