Techsylvania, eveniment dedicat inovatiilor si dispozitivelor de tip wearable

techsylvania-code-product-funding-afis-2014-clujÎn domeniul tehnologiei informaţiei România nu duce lipsă de evenimente/conferinţe, la ora actuală având peste 34 de evenimente care se desfăşoară regulat. Techsylvania, cu desfăşurare in Cluj-Napoca (31 Mai-2 Iunie), este cea mai nouă conferinţă din peisajul românesc al acestui tip de evenimente.

Numele de Techsylvania este derivat din Transylvania, provincia românească cunoscută şi în străinătate.

Techsylvania, va fi un eveniment pe zona de tehnologie si inovaţie care va aduce împreună unele dintre cele mai creative persoane din regiune, invitaţi excepţionali, experţi tehnici şi inovatori care îşi vor împărtăşi propriile experienţe şi cunoştinţe pentru a contribui la dezvoltarea tehnologică şi creşterea gradului de inovaţie din Cluj-Napoca.

Techsylvania este un eveniment complex care debutează pe data de 31 mai cu un hackathon (eveniment in cadrul caruia programatori si designeri colaboreaza la dezvoltarea unor produse software) cu durata de 24 de ore şi continuă pe 2 iunie cu o conferinţă de o zi care va aduce în faţa audienţei unii dintre cei mai apreciaţi profesionişti în domeniul tehnologiei la nivel internaţional.

Citeste mai mult www.adevarul.ro

BILETE

Preţul biletelor „early bird” este de 69 EUR pana pe data de 30 Aprilie, iar înregistrările pot fi efectuate online la acest link:

techsylvania-pret-bilete-2014

INFO

www.techsylvania.co

www.facebook.com/techsylvania

twitter.com/techsylvania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: