Teatrul “Luceafărul” reîncepe seria spectacolelor duminicale

După o stagiune foarte plină, cum a fost cea trecută, 2014-2015, și o vacanță binemeritată, trupa de la Teatrul “Luceafărul” Iași va relua, începînd cu 6 septembrie, seria spectacolelor sale duminicale.

De ziua lui Pinocchio

Astfel, de la ora 10, la sala mică, va putea fi urmărită o reprezentație cu DE ZIUA LUI PINOCCHIO după Carlo Collodi, în regia lui Constantin Brehnescu, cu Toma Hogea, Liliana Mavriș Vîrlan, Viorel Vîrlan și Gabriela Andrei. Spectacolul reunește peripețiile cunoscutului personaj în jurul unui frumos pretext imaginat de regizor, aniversarea lui Pinocchio, de la care protagonistul nu poate lipsi. Spectacolul utilizează o varietate surprinzătoare de mijloace de expresie, de la păpuși cu tijă, marionete, păpuși pe mînă, măști, jocul la vedere, într-o producție încîntătoare.

Povestea lenes 5

De la ora 11,30, la sala mare se va juca POVESTEA UNUI OM LENEȘ după Ion Creangă. Parte a programului repertorial Integrala Creangă, spectacolul a avut premiera la 1 martie anul acesta, în cadrul manifestărilor de sărbătorire a 65 de ani de existență instituțională a așezămîntului. Spectacolul realizat de Constantin Brehnescu include fragmente și întîmplări din mai multe scrieti ale povestitorului, acelea cu caracter moralizator, cu tîlc, într-un scenariu plin de umor, dar și de înțelepciune. Actorii care le dau viață scenică sînt Doina Iarcuczewicz, Iulia Deloiu Trif, Raluca Pintilie, Ionela Arvinte, Carmen Mihalache, Toma Hogea, Viorel Vârlan, Gigi Șfaițer, Cătălin Cucu, Ionuț Gânju, Cristian Gheorghiu, Paul Sobolevschi.

Prețul unui bilet este 8 lei. Biletele se pot cumpăra de pe www.bilet.ro sau de la casieria teatrului.

INFO

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” Iaşi

Str. Grigore Ureche nr. 5 Iaşi

Telefon: 0232-212662

E-mail: teatrul_luceafarul@yahoo.com

Web:www.luceafarul-theatre.ro‎

FBwww.facebook.com/teatrul.luceafaruliasi

PE ACEEASI TEMA:

Spectacolul Hänsel și Gretel al Teatrului „Luceafărul“ Iași în premieră în Austria

Stand-up cu Bordea, Tanase si Ana-Maria

Un pedagog de scoala noua @Teatrul Luceafarul Iasi

Spectacolul de teatru: ”D’ale lui Pacala” @Teatrul Luceafarul Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert-lecție la Palat: Concert de flaut și marimbă

Dublă lansare de carte a poetului Petru Burlacu

Modă inspirată de arta lui Constantin Brâncuși. Colecțiile Alina Gurguță și Ellida Toma, la Varșovia

Program Cinema Ateneu: 26 martie-1 aprilie 2018

Scrie un comentariu: