Teatrul „Luceafărul” din Chisinau prezinta „Un caz neordinar într-un spital familial” –

Anul acesta, pe scena Ateneului Iași va juca Teatrul „Luceafărul” cu spectacolul „Un caz neordinar într-un spital familial” în data de 20 mai , ora 19:00. Acest eveniment este deschis pentru toate vârstele, singura condiţie este să iubiţi teatrul. Aveţi ocazia să vă petreceţi timpul alături de arta care este în stare să stârnească zâmbete sau lacrimi sau care poate străpunge cele mai adânci taine ale sufletului.

Adevărata Basarabie a debutat în 2010 cu o serie de proiecte sociale și culturale în Iași. Această veritabilă campanie îşi propune prezentarea situației reale din Basarabia, promovarea valorilor naționale, răsturnarea stereotipurilor răspândite în mediul tinerilor ieșeni și susținerea ideii de unitate și neam a românilor de pe ambele maluri ale Prutului. Evenimentele din cadrul Campaniei sunt diversificate an de an, astfel proiectul păstrează originalitatea și atractivitatea pentru publicul ieșean.

Scopul desfășurării acestei Campaniei este promovarea valorilor culturale și artistice comune celor două maluri ale Prutului și stimularea participării active a tinerilor români în cadrul activităților socio-culturale din Iași. Proiectul vizează schimbul de experiență socio-culturală dintre mediul ieșean și cel din Republica Moldova. În contextul apartenenței istorice comune, proiectul nostru urmărește promovarea culturii, limbii române și întărirea relțiilor dintre românii de pretutindeni.

Lumea este un teatru, dar şi teatrul este o lume. Astfel, evenimentul Spectacol de Teatru a fost creat pentru a vă arăta o lume nouă, a teatrului basarabean care vine pe scenele de la Iaşi pentru a arăta o minunată sinteză a artelor pusă armonios în scenă.

Intrarea liberă!

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: