Teatrul Elisabeta prezinta ”Boeing, Boeing”, de Marc Camoletti

 

Teatrul Elisabeta va invita duminica, 11 martie 2018, de la ora 19:00, la Casa de Cultura a Studentilor  la spectacolul de teatru  BOEING,BOEING.

 

Arhitectul Bernard, personajul principal al piesei este un burlac convins si un playboy veritabil care isi traieste viata in compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealalta. Acest lucru este posibil datorita unui mecanism impecabil planificat in baza analizei amanuntite a orarelor de zbor si a iscusintei menajerei sale Berta.

Numai ca un nou model de avion Boeing introdus pe piata da peste cap toate orarele de zbor si aduce impreuna in acelasi oras, iar apoi in aceeasi casa cele 3 logodnice stewardese.

Bernard incearca sa redreseze situatia implicandu-l pe bunul sau prieten de la tara, Robert. Timidul Robert uita insa ce minciuni trebuie sa spuna si cui, si astfel se isca o inlantuire de situatii comice care te fac sa razi cu lacrimi si fara sa te mai poti opri pana la finalul piesei.

Autor: Marc Camoletti. Regie: Serban Puiu. Traducerea si adaptarea: Irina Margareta Nistor. Costume: Adina Buzatu | Decor: Irina Chirila.

Distributie: Arhitectul Bernard – Aurelian Temisan/Bogdan Stanoevici; Robert, prietenul arhitectului – Lucian Ghimisi/Marius Gilea; Menajera Bertha – Maria Buza/Anca Sigartau; Stewardesele – Monica Davidescu; Alexandra Velniciuc; Tania Popa.

BILETE

Pret bilet : 50 lei , 60 lei , 70 lei. Biletele se pot procura de la agenția Casei Studenților IASI. Program agenție: luni-vineri : 10-19; sâmbătă : 10-17; duminică: închis. Rezervarea unui bilet este valabilă 3 zile lucrătoare.

INFO

www.spectacoleiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

Teatrul la Cinema Bucuresti prezinta ”Frumoasa si bestia”

”Central Park”, o comedie de Woody Allen la CCS Iasi

Comedia ”All inclusive” la Teatrul National Iasi

”BANI DIN CER”, comedie de Ray Cooney / Amfiteatrul Palas

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Lansare de carte: „O formă de viață necunoscută” de Andreea Răsuceanu

”Istorie la persoana I” – premiera la Teatrul Luceafarul

ACSINTE.100, expoziția itinerantă de fotografie, ajunge pentru trei zile în Iași

Expoziţia Mineralia, 15-18 noiembrie 2018. MINERALE DIN ROMANIA

Scrie un comentariu: