Teatrul Elisabeta prezinta ”Boeing, Boeing”, de Marc Camoletti

boeing boeing

Teatrul Elisabeta va invita luni, 9 mai 2016, de la ora 20:00, in sala mare a Teatrului National Iasi  la spectacolul de teatru  BOEING,BOEING.

CONCURS

Castiga o invitatie dubla la spectacol! Trimite raspunsul la intrebarea: Cine semneaza regia spectacolului? pe adresa iasifun@ziaruldeiasi.ro, pana miercuri, 4 mai 2016, ora 12:00. Precizeaza si un numar de telefon!

UPDATE CONCURS: Invitatiile au fost castigate de : Lorena Zenovei si Andra Diana Patlagica,

Arhitectul Bernard, personajul principal al piesei este un burlac convins si un playboy veritabil care isi traieste viata in compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealalta. Acest lucru este posibil datorita unui mecanism impecabil planificat in baza analizei amanuntite a orarelor de zbor si a iscusintei menajerei sale Berta.

Numai ca un nou model de avion Boeing introdus pe piata da peste cap toate orarele de zbor si aduce impreuna in acelasi oras, iar apoi in aceeasi casa cele 3 logodnice stewardese.

Bernard incearca sa redreseze situatia implicandu-l pe bunul sau prieten de la tara, Robert. Timidul Robert uita insa ce minciuni trebuie sa spuna si cui, si astfel se isca o inlantuire de situatii comice care te fac sa razi cu lacrimi si fara sa te mai poti opri pana la finalul piesei.

Autor: Marc Camoletti. Regie: Serban Puiu. Traducerea si adaptarea: Irina Margareta Nistor. Costume: Adina Buzatu | Decor: Irina Chirila.

Distributie: Arhitectul Bernard – Aurelian Temisan; Robert, prietenul arhitectului – Lucian Ghimisi; Menajera Bertha – Maria Buza; Stewardesa romanca – Monica Davidescu; Stewardesa israelianca –Alexandra Velniciuc; Stewardesa rusoaica – Tania Popa.

BILETE

Pret bilet : 90 lei , 70 lei , 50 lei. Rezervări bilete la telefon: 0749 052 323. Biletele se pot procura de la agenția Casei Studenților IASI. Program agenție: luni-vineri : 10-19; sâmbătă : 10-17; duminică: închis. Rezervarea unui bilet este valabilă 3 zile lucrătoare.

INFO

www.spectacoleiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

”Ultimul Godot” la Teatrul Ludic

“COMPLET ALB” la Penitenciarul Iaşi

“Nimeni nu ştie ce e în inima mea” – one-man show Florin Cosulet @La Baza

”Trei surori”, adaptare dupa A.P. Cehov @Teatrul LUDIC

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Smiley la Tiki Village

Call me on my Shellphone! @Fratelli Iasi

Sibiu Jazz Festival Competition 2017. Inscrieri

8000 likes #danceparty @Legend

Scrie un comentariu: