Teatrul Bulandra prezinta “Gaițele” la Iasi

Una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane românești, “Gaițele” sau ”Cuibul de viespi” – cum se intitula la începutul anilor ’30, un text de mare forță dramatică care degajă o energie uriasă. Reprezentatia va avea loc la Teatrul National Iasi, luni, 3 aprilie 2017, de la ora 19:00.

La cerea publicului va mai avea loc o reprezentatie pe data de 4 aprilie, de la ora 19:00, tot in sala mare a Teatrului National din Iasi.

CONCURS

UPDATE CONCURS: Invitatia dubla a fost castigata de Rusu Carmen.

Castiga o invitatie dubla la reprezentatia de pe 4 aprilie, ora 19:00! Trimite raspunsul la intrebarea: Care era titlul  acestei reprezentatii la inceputul anilor ’30? pe adresa iasifun@ziaruleiasi.ro pana, luni, 3 aprilie 2017, ora 12:00. Precizati si un numar de telefon!

Un spectacol cu un enorm succes care s-a bucurat până acum de creația și palmaresul unor mari actori ai scenei și filmului românesc, un spectacol ce va putea fi văzut într-o admirabilă distribuție.

O satiră socială, cum însuși autorul ei o numea, “în care m-am străduit, cu adevăr și mânie, să demasc lumea putreda ce mi se dezvăluise în toata hâda ei goliciune”.

Un spectacol pe care nu puteți și nu aveti voie să-l ratați, care nu poate să nu provoace râsul sau, cel puțin, de la care nu poți ieși fără a avea cel puțin zâmbete pe buze.

Distributie: Aneta Duduleanu – Florina Cercel, Zoia – Carmen Tănase, Lena – Virginia Rogin, Fraulein – Carmen Ionescu, Colette Duduleanu – Ioana Farcaș, Wanda Serafim – Antonia Ionescu, Margareta Aldea – Ana Maria Carablais, Zamfira – Maria Nicola, Mircea Aldea – Mircea Silaghi, Georges Duduleanu – Liviu Cheloiu, Ianache Duduleanu – Sebastian Bălășoiu.

Recuzită şi decor: Mc Ranin. Asistenţă regie: Cătălina Baciu. Mişcare scenică şi coregrafie: Mălina Andrei. Regie tehnică: Mircea Macarie | Light design: Adrian Dragomir, Oana Caibăr | Sonorizare: Cătălin Buzea.

BILETE

Pret bilet: 80 si 100 lei. Rezervări bilete la telefon: 0749 052 323 Biletele se pot procura de la agenția Casei Studenților IASI. Program agenție: luni-vineri : 10-19; sâmbătă : 10-17; duminică: închis.  SAU online pe bilete.ro, startickets.ro Rezervarea unui bilet este valabilă 3 zile lucrătoare.

INFO

www.spectacoleiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: