Teatrul Bulandra prezinta “Gaițele” la Iasi

Una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane românești, “Gaițele” sau ”Cuibul de viespi” – cum se intitula la începutul anilor ’30, un text de mare forță dramatică care degajă o energie uriasă. Reprezentatia va avea loc la Teatrul National Iasi, luni, 3 aprilie 2017, de la ora 19:00.

La cerea publicului va mai avea loc o reprezentatie pe data de 4 aprilie, de la ora 19:00, tot in sala mare a Teatrului National din Iasi.

CONCURS

UPDATE CONCURS: Invitatia dubla a fost castigata de Rusu Carmen.

Castiga o invitatie dubla la reprezentatia de pe 4 aprilie, ora 19:00! Trimite raspunsul la intrebarea: Care era titlul  acestei reprezentatii la inceputul anilor ’30? pe adresa iasifun@ziaruleiasi.ro pana, luni, 3 aprilie 2017, ora 12:00. Precizati si un numar de telefon!

Un spectacol cu un enorm succes care s-a bucurat până acum de creația și palmaresul unor mari actori ai scenei și filmului românesc, un spectacol ce va putea fi văzut într-o admirabilă distribuție.

O satiră socială, cum însuși autorul ei o numea, “în care m-am străduit, cu adevăr și mânie, să demasc lumea putreda ce mi se dezvăluise în toata hâda ei goliciune”.

Un spectacol pe care nu puteți și nu aveti voie să-l ratați, care nu poate să nu provoace râsul sau, cel puțin, de la care nu poți ieși fără a avea cel puțin zâmbete pe buze.

Distributie: Aneta Duduleanu – Florina Cercel, Zoia – Carmen Tănase, Lena – Virginia Rogin, Fraulein – Carmen Ionescu, Colette Duduleanu – Ioana Farcaș, Wanda Serafim – Antonia Ionescu, Margareta Aldea – Ana Maria Carablais, Zamfira – Maria Nicola, Mircea Aldea – Mircea Silaghi, Georges Duduleanu – Liviu Cheloiu, Ianache Duduleanu – Sebastian Bălășoiu.

Recuzită şi decor: Mc Ranin. Asistenţă regie: Cătălina Baciu. Mişcare scenică şi coregrafie: Mălina Andrei. Regie tehnică: Mircea Macarie | Light design: Adrian Dragomir, Oana Caibăr | Sonorizare: Cătălin Buzea.

BILETE

Pret bilet: 80 si 100 lei. Rezervări bilete la telefon: 0749 052 323 Biletele se pot procura de la agenția Casei Studenților IASI. Program agenție: luni-vineri : 10-19; sâmbătă : 10-17; duminică: închis.  SAU online pe bilete.ro, startickets.ro Rezervarea unui bilet este valabilă 3 zile lucrătoare.

INFO

www.spectacoleiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

Spectacolul ”IARNA DRAGOSTEI NOASTRE”, de Nadejda Ptuskina

”CALUL ALB: Scurtă istorie a urii (2017-1944)”,

Comedia ”All inclusive” la Teatrul National Iasi

”Moartea unui artist”, de Horia Lovinescu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Bucurie in Palatul Copiilor Iasi

Recrutori din toată Europa la târgul de joburi Careers in White din Iași

Recital de pian Andreas Iliuță

Concert JASSY JAZZ ORCHESTRA la Palatul Culturii

Scrie un comentariu: