Spectacolul „@VERSIUNI”/Teatru’Fix, 9 noiembrie

Spectacolul „@VERSIUNI”/Teatru'Fix, 9 noiembrie afisLa Teatru FiX se pun faţă în faţă două versiuni ale unei poveşti. Laura Bilic şi Stanca Jabeniţan se luptă fiecare pentru dreptul ei la fericire. @VERSIUNI -un spectacol în care legile firii devin greu de ascuns. Hai la FiX pentru o seară în care nici tragedia, nici comedia nu se dau în spectacol, doar oamenii cu @versiunile lor despre realitate.

Laura Bilic@Boni Stanca Jabeniţan@Jeni va asteapta la un spectacol de Mîndru Cătălin Ştefan. Unde? La Teatru Fix, Cuza Vodă nr 10. Fix între Piaţa Unirii şi Filarmonică.

  • 9 noiembrie 2012, ora 19.00

Teatru FiX de pe strada Cuza Voda ii asteapta pe ieseni la primul spectacol productie proprie. „La Teatru FiX se pun fata in fata doua versiuni ale unei povesti. Laura Bilic (Boni) si Stanca Jabenitan (Jeni) se lupta fiecare pentru dreptul ei la fericire. «@Versiuni» este un spectacol in care legile firii devin greu de ascuns. Va asteptam la FiX pentru o seara in care nici tragedia, nici comedia nu se dau in spectacol, doar oamenii cu «@Versiunile» lor despre realitate”, a spus Catalin Mindru, realizatorul spectacolului.
sursa: www.ziaruldeiasi.ro

BILETE

Intrare: 20 lei

Reducere elevi/studenţi: 15 lei

REZERVARI

Email: teatrufix@yahoo.com

Telefon: 0743 915 868   /    0745 327 031

INFO

Asociaţia Centrul Multimedia Teatru’ Fix

Iaşi, str. Cuza Vodă, nr. 10

www.teatrufix.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: