Teatru pentru copii: ”Baiatul care a strigat lupul” @Ateneul din Iasi

 

Trupa Marionnette Show vă invită duminică, 1 iulie 2018, ora 10.00 la spectacolul „Băiatul care a strigat lupul”, în Sala Mica de Spectacole  a Ateneului din Iași.

Petrică, un băiețel care merge zilnic cu oile la pășune, este foarte energic și jucăuș și tocmai din acest motiv se plictisește repede de locurile prin care poposește. Așa că fiind curios să descopere alte peisaje, nu ascultă de porunca tatălui și se aventurează pe o altă pășune, împreună cu oițele lui. Neputând să stea locului nici aici, Petrică decide să facă niște glume pe seama sătenilor. Însă atunci când merge prea departe cu glumele nesărate, lucrurile iau o întorsătură neprielnică pentru băiat și oițe.

Dacă sunteți curioși să aflați ce se întâmplă cu personajele din poveste și care este deznodământul…vă invităm să aflați alături de Trupa Marionnette Show, sâmbătă 1 aprilie, la ora 11:00, la Ateneul din Iași!

Copiii vor învăța că minciuna are picioare scurte, că pe un mincinos nu îl mai crede nimeni chiar și atunci când spune adevărul, că nu e bine să se joace cu focul, că nu este frumos să se amuze pe seama altor persoane și că trebuie să asculte de părinți mereu.

BILETE

Biletele vor fi puse în vânzare la prețul unic de 8 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului, începând cu 3 ianuarie 2018.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: