Teatru, muzica si dans @Voila Caffe

dans-si-voie-buna

Sambata, 1 octombrie 2016 , ora 19.00, Cafeneaua Voilà Caffe propune din nou un spectacol plin de culoare: muzica , teatru , dans si distractie maxima.

Pe scena vor urca din nou Maia si Diana Malancus, doua surori talentate care vor oferi momente de teatru de comedie si improvizatie alternate cu muzica rock, soul si country.

Scenetele de comedie pe care le propun, “Cultura e un lucru mare” si “Unde e spectacolul ?” sunt creatii proprii si fac referire la regulile de buna conduita in salile de spectacole si concerte si la bucuria de a fi artist si implicatiile acestuia in viata de zi cu zi.

Maia si Diana si-au inceput cariera artistica la varsta de 5 ani si de atunci au adunat un numar impresionant de diplome si trofee nationale si internationale in domeniile in care ele activeaza : teatru, balet, muzica vocala si instrumentala, respectiv vioara si chitara, fiind invitate si participand la numeroase spectacole si emisiuni Tv: Prima Tv Iasi, Canal D, Antena 1 Bucuresti, Pro Tv. Bucuresti.

Din anul 2012 fac parte din corul de copii “Juniorii Operei” ai Operei Nationale Romane Iasi, cantand alaturi de mari artisti ai Operei Romane, in opere celebre ca “Tosca”, “ Carmen” si “Boema”.

REZERVARE

Detalii si rezervari: 0747 077 599

INFO

Voilà Caffè

Str. Lascar Catargi nr. 37, Iasi

Telefon: 0770 586 591

Web: www.voilacaffe.ro

FB: www.facebook.com/Voila.Caffe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: