Teatru la Cafeneaua Maideyi: „Un toast cu diavolul”

Teatru la Cafeneaua Maideyi / Un toast cu diavolul afis iasi Diavolul secolului XXI abandoneaza vesmintele cornutului medieval si se recomanda drept un business-man stilat si sarmant, directorul singurei corporatii subpamantene. Alaturi de doua nimfe demonice, Diavolul destainuie povestea sincera a succesului sau, avand drept cadru o petrecere de senzatie. Comic, subtil si transant, spectacolul ”Un toast cu Diavolul” va invita sa ciocniti paharele cu V.I.P-urile istoriei, clienti fideli ai companiei, prezenti in arhivele SatanCorp.

REPREZENTAȚII

  • Vineri, 15 martie 2013
  • Sâmbătă, 16 martie 2013

Mai bine vino, decat sa-ti para rau!’

Cu caldura,
Lucifer

Distributia: Diana Buluga, Raluca Lupan, Mihail Onaca

Regia: Cristian Pascariu

BILETE SI REZERVARI

Bilete: 15 lei

Rezervari: 0749382554

VIDEO

CREATE.ACT.ENJOY

Compania independentă de teatru și film Create.Act.Enjoy își continuă parcursul în festivaluri internaționale. După participarea încununată cu succes la Festivalul Internațional de teatru din Kerala, India, cea mai recentă realizare a companiei Create.Act.Enjoy este selecționarea spectacolului „This is my body. Come into my mind”(regia Alexandra Felseghi) la Festivalul Internațional de Teatru „Faces Without Masks” din Skopje, Macedonia. Dintr-un total de 67 de aplicații la acest festival, doar 5 au fost acceptate, iar Create.Act.Enjoy va reprezenta România în perioada 12-16 aprilie în capitala Macedoniei.

Momentan, Create.Act.Enjoy se află în turneu prin țară, cu spectacolul „Un toast cu Diavolul”, în regia lui Cristian Pascariu, avându-i în distribuție pe: Diana Buluga, Raluca Lupan și Mihail Onaca. Înainte de deplasarea în Macedonia, aveți ocazia să îi revedeți la Iași în datele de 15 și 16 martie, la Cafeneaua Maideyi cu spectacolul „Un toast cu Diavolul”.

Teatru la Cafeneaua Maideyi: „Un toast cu diavolul” Diana Buluga, Raluca Lupan, Mihail Onaca iasi

„Un Toast cu Diavolul” este un spectacol de teatru alternativ construit după o idee a celebrului scriitor american, M.J. Weeks. Diavolul secolului XXI se recomandă drept un business-man stilat și șarmant, directorul singurei corporații subpământene. Alături de două nimfe demonice, Diavolul destăinuie povestea sinceră a succesului său, având drept cadru o petrecere de senzație. Comic, subtil și tranșant, spectacolul „Un Toast cu Diavolul” este o parabolă a high life-ului contemporan, o parodie a obiceiurilor, limbajului şi lumii „corporate”. Istoria omenirii este şi istoria companiei SatanCorp, care, cu ocazia împlinirii unei respectabile vârste, îşi analizează reuşitele şi eşecurile, povestind despre susţinătorii şi rivalii săi.

Create.Act.Enjoy este o companie independentă de teatru și film, înfiinţată în anul 2011 la Cluj-Napoca, având ca domeniu de interes activităţi din sfera teatrului independent, a filmului şi a terapiei prin artă. Producțiile companiei au participat la festivaluri naţionale şi internaţionale de teatru și film, dintre care amintim: International Theatre Festival of Kerala, India, 2013 (unde spectacolul „This is my body. Come into my mind” a fost imaginea oficială a festivalului), Festivalul de teatru pentru Tineri Orfeu, Otopeni, 2012(unde spectacolul „This is my body. Come into my mind” a fost distins cu Premiul Special al Juriului), Abu Dhabi Film Festival (Cristian Pascariu, regizor de film, fiind clasat pe locul III cu scurt-metrajul Bețișoare rock ‘n roll) și Transylvania International Film Festival. Totodată, compania noastră a fost prima care a inițiat la nivel local conceptul de terapie prin artă, în cadrul Spitalului Clinic de Recuparere, Cluj Napoca, sub egida campaniei „Artă pentru Viață”.

INFO

www.facebook.com/Create.Act.Enjoy

CAFENEAUA MAIDEYI

Lascar Catargi, 37, Iasi

www.maideyi.ro

www.facebook.com/maideyi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: