Teatru la bar… club revine la Ateneul Tatarasi

Ateneul Tatarasi invita publicul sambata, 20 septembrie 2014, de la ora 19.00, la SuperExtraMega comedia „Casatorie in… doi” si duminica, 21 septembrie 2014, de la aceeasi ora, la comedia „1+1=3” in regia lui Andrei CIOBANU. Ambele spectacole sunt de tip episod, venind unul in continuarea celuilalt.

DESPRE

O comedie despre doi oameni comuni si banali, un el si o ea, nici prea prea, nici foarte foarte, o parodie a mariajului traditional si a vietii in doi. El, un tanar achizitor, care „iubeste literatura inca de cand era mic adolescent”, iar ea, o tanara casierita la alimentara din localitate, care a vazut fericirea doar „in filme si in satul natal”. Cei doi se cunosc pe peronul garii, se plac si… incepe casatorie in…doi.

Distributie: Ana Hegyi, Andrei Ciobanu

BILETE

Pret bilet: 15 lei/ 10 lei- elevi, studenti, pensionari, someri! Se aplica o reducere de 5 lei din pretul celui de-al doilea bilet daca se achizitioneaza bilete la pret intreg pentru ambele reprezentatii! In plus, primiti si un cadou personalizat cu Ateneul Tatarasi. Biletele pot fi achizitionate de la casierie. Program:  L-V  08.00- 16.00  si cu o ora inainte de eveniment. Telefon 0232 261 846. ATENTIE! Locurile sunt limitate!

INFO

ATENEUL TĂTĂRAŞI

Str. ION CREANGĂ nr. 14 IAŞI, cod postal 700320

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

www.ateneutatarasi.ro

www.facebook.com/ateneultatarasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Apel pentru artiști: lucrări din mămăligă

Olimpiada Naţională de Științe pentru Juniori are loc la Iasi

Tabără de artă fotografică ”Căutându-l pe Eminescu”, ediția a IV-a, 2019

Tiki Nights | Retro Night – ediția a II-a

Scrie un comentariu: