Teatru în aer liber: „Furnici în oraș” în cadrul Festivalului “Street Delivery”

Centrul Cultural German Iaşi, în colaborare cu Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților din România vă invită sâmbătă, 15 iunie și duminică, 16 iunie, începând cu orele 12:00, 14:30 și 18:00 pe strada Vasile Pogor, la o serie de spectacole de teatru în aer liber cu trei artiști din Germania intitulate „Furnici în oraș”. Evenimentul este organizat în cadrul Festivalului „Street Delivery”.

În perioada 14-17 iunie, Strada Vasile Pogor se va închide pentru mașini și se va deschide pentru oameni. Pe parcursul a două zile: 15 și 16 iunie vor avea loc mai multe spectacole în aer liber cu „Furnicile în oraș”. Trupa formată din trei artiști de la „Theater Pikante” din Germania va implica în spectacolele sale “Walking-Act” si publicul prezent la eveniment.

Trei furnici ciudate sunt gata să înceapă aventura în oraș. Departe de  mușuroiul și de regina lor s-a format un nou trio, care trebuie să își găsească acum drumul prin labirintul orașului. Una dintre furnici a preluat conducerea grupului. Sub conducerea ei, ele defilează ritmic și zgomotos pe teritoriul necunoscut al orașului, explorează tot ce le este străin, colectează și încearcă diferite alimente, îi iau pe unii spectatori mai curajoși în colonia lor de furnici și îi suprind prin cântece sonore.

Ați mai auzit vreodată furnici cântând?

INFO

www.kulturzentrum-iasi.ro/

www.facebook.com/Street.Delivery.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: