Teatru FiX va găzdui atelierul ÎnCERc al Petrei Acker împreună cu Anamaria Guguian

Teatru FiX va găzdui  atelierul ÎnCERc al Petrei împreună cu Anamaria Guguian, consilier de dezvoltare personală și artist independent (sâmbătă, 29 aprilie, între 13:00 și 17:00).

Viața este improvizație. Nu există un scenariu pe care îl putem citi dimineața și care să ne ajute să reacționăm bine la toate provocările de peste zi. Cu cât stăpânim arta improvizației mai bine, cu atât devenim mai încrezători în noi.
Pentru a improviza avem nevoie să ne exersăm creativitatea, să ne relaxăm și să ne cunoaștem. Vă propunem să facem acest lucru printr-o întâlnire în care stimulăm legătura dinte corp, minte, voce și mediu înconjurător, prin intermediul muzicii și al dansului, să uităm în acest mod de frica de exprimare și timiditate și să ne găsim propria voce, propriul dans și ritmul interior autentic.

Petra Acker vă propune un exercițiu numit Circle Singing. Acesta folosește improvizația prin cântec și sunete pentru a explora posibilitățile propriei voci în timp ce experimentăm cu armonii și ritm alături de alte voci. În cadrul atelierului vom crea muzică spontan și vom învăța să ne folosim corpul ca un instrument de percuție.

Anamaria Guguian vă provoacă la mișcare autentică. Prin exerciții de conștientizare corporală, respirație și improvizație fizică vom deveni mai relaxați și mai confortabili în propriul corp. Ne vom juca și ne vom exersa spontaneitatea pentru a ne cunoaște mai bine.

Petra Acker – Singer & Songwriter, organizator de tabere de dezvoltare personală pentru copii și adulți, facilitator de ateliere Circle Singing și Bodypercussion.  Anamaria Guguian – Consilier pentru dezvoltare personală, artist independent și organizator de evenimente culturale și de dezvoltare personală.

Este fascinant cum un grup de oameni cu sau fara experienta muzicala, care abia s-au cunoscut, pot crea arta pe loc, prin ritm, cantec si dans.” Petra Acker

Artist Support Atelier: 70 lei

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

www.facebook.com/TeatruFix

www.teatrufix.ro

PE ACEEASI TEMA:

”Toate mi se intampla numai mie” – one man show @Teatru FiX

Tot ce-i minunat in lume @Teatru Fix

A gentleman at theatre @Teatru FiX

# ABUZ – MAINE PLEC ACASA si Ziua în care papucii mei și-au înghițit limba @Teatru FiX

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Expoziția „SFR Infinit” – în deschiderea Les Films de Cannes à Iași

Scrie un comentariu: