Casting la FiX

castin-la-fix

Teatru FiX pune la cale ceva! „Lasă-Mă să…Om” – un spectacol de teatru coregrafic ce își dorește explorarea, fără reguli, a omului în raport cu standardele şi convenţiile sociale, care nu îl definesc, ci îl anulează.

Vino pe 27, 28, 29 iulie, în intervalul orar 16:00 – 20:00, la Teatru FiX, pentru un workshop de muzicalitate & coregrafie, în prezența actorului și coregrafului Beatrice Volbea, cu scopul selectării ulterioare a 3 actrițe/dansatoare și 3 actori/dansatori (studenți, absolvenți de teatru sau coregrafie) care vor face parte din distribuția noului proiect „Lasă-Mă să…Om”.

INSCRIERE

Înscrierile se fac pe site (asemenea unei rezervări pentru un spectacol) până în ziua workshop-ului la ora 15 : 30. Pentru mai multe informații : 0724 92 12 12. Cerințe obligatorii – pregătire fizică bună, calități de asimilare a coregrafiilor și expresivitate scenică. Costumație potrivită : echipament lejer și incălțări flexibile sau chiar șosetuțe.

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/TeatruFix

PE ACEEASI TEMA:

Spectacolul “Ce am ales să uit” @Teatru Fix

Spectacolul de teatru “2 H” @Teatru Fix

Spectacolul “Ce am ales să uit”, de Petro Ionescu @Teatru Fix

”Lasa-ma sa om” – spectacol coregrafic @Teatru FiX

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: