Spectacolul „Cyrano de Bergerac, poate…” la Teatru Fix

cyrano

Duminica, 25 septembrie 2016, ora 19.00 te așteptăm la Teatru FiX pentru a savura povestea comică şi nu prea, a actorului Albu,  poveste adaptată şi interpretată  de actorul  Mîndru Cătălin Ştefan.

Un one man show tragi-comic în care îl aşteptăm pe Ştefan împreună cu actorul Albu care devine ad-hoc şi spontan un entertainer, ce ne face să uităm că, de fapt, am venit la alt spectacol. Poate fi considerat şi ca un manifest împotriva oamenilor ce nu se mai bucură de teatru şi îl consideră un job chinuitor, dar nu este un manifest “tezist”, ci îşi are puterea tocmai în bucuria lui Albu (veşnicul figurant) de a juca.

Spectacolul “Cyrano de Bergerac, poate…”, este construit pe povestea actorului Albu din “Larry Thompson sau tragedia unei tinereţi” de Dusan Kovacevic, text care are cea mai mare pondere în spectacol, în acesta fiind inserate monoloage din “Sexul femeii ca un câmp de lupta în Bosnia” de Matei Vişniec, “Ursul” şi “Cântec de lebădă” de A.P. Cehov, “Regele Lear” de William Shakespeare şi “Cyrano de Bergerac” de Edmond Rostand.

Un spectacol interactiv, activ, şi aşa mai departe.

BILETE SI REZERVARI

Preţ: 15 lei. Rezervări: www.teatrufix.ro sau la 0724 921 212

INFO

Teatru Fix

Str. Cuza Voda 10, Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: