Teatru’ Fix / Concert Unplugged BYRON, 27 octombrie

Afis Byron - Teatru Fix

Dupa cel mai tare concert din cadrul turneului de promovare a DVD-ului Live Underground, baietii de la byron revin la Iasi sambata, pe 27 octombrie, la Teatru’ Fix.

Daca data trecuta a fost marcata de energia nestavilita a unui concert electric, de data aceasta byron vor canta unplugged – asa cum i-ati putut vedea de altfel in prima parte a DVD-ului mai sus mentionat.

Vor fi interpretate in maniera acustica atat piese de pe primele doua albume de studio, Forbidden Drama si A Kind of Alchemy (disponibile la download gratuit pe blogul trupei contra unui post pe Facebook sau Twitter), cat si “vechi piese noi” de pe albumul de preluari si prelucrari Perfect. De asemenea, nu sunt deloc excluse cateva piese nou-noute de pe albumul cu numarul patru la care se lucreaza in prezent, cum ar fi Road Trip.

Piesa Road Trip este primul single byron de pe urmatorul album de studio. Piesa a fost compusa de catre Dan Byron in luna februarie 2012 in timpul unei competitii internationale pentru compozitori. Provocarea la care au luat parte cei inscrisi a fost sa compuna si sa inregistreze un album intreg (10 piese) in cea mai scurta luna din an, iar Dan a trecut cu brio de termenul limita. O mare parte din piesele compuse atunci vor putea fi auzite pe urmatorul album, pentru care se va intra in curand in studio si care va fi lansat primavara viitoare.

Road Trip

Cu capul in nori (varianta Road Trip in limba romana)

Haideti asadar sambata seara, pe 27 octombrie, la Teatru’ Fix din Iasi, de la ora 21.00 (str. Cuza Voda, nr. 10, subsol) pentru o portie strasnica de cantare unplugged cu cei de la byron!

byron unplugged

Dan Byron – voce, chitara acustica, flaut

Costin Oprea – chitara acustica

6fingers – chitara acustica, glockenspiel, acordeon, melodica, voce

Laszlo Demeter – bass

Dan Georgescu – tobe, percutie

BILETE

Intrare: 20 lei

REZERVARI

Email: teatrufix@yahoo.com

Telefon: 0743 915 868   /    0745 327 031

INFO

Asociaţia Centrul Multimedia Teatru’ Fix

Iaşi, str. Cuza Vodă, nr. 10

www.teatrufix.ro

byron

www.byronmusic.ro

facebook.com/byronmusic

twitter.com/byronmusic

youtube.com/byronvideos

Aplicatie mobila pentru smartphone-uri Android: www.byronmusic.ro/mobile

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: