Teatru de umbre pentru copii, cu finalistul emisiunii „Românii au talent”, la Iulius Mall Iași

Iulius Mall-teatru-pentru-copii-afisTEATRU DE UMBRE PENTRU COPII, CU FINALISTUL EMISIUNII „ROMÂNII AU TALENT”, LA IULIUS MALL

Teatru de umbre  cu finalistul emisiunii „Românii au talent”, concursuri cu ghicitori, trucuri de magie dezvăluite şi multe surprize pentru cei mici vor avea loc sâmbătă, la IULIUS MALL IAȘI.

Leon Magdan, finalist al emisiunii „Românii au talent”, vine sâmbătă, 20 septembrie 2014, la IULIUS MALL, pentru a-i fascina pe copii cu spectacolul său inedit. Evenimentul va avea loc la parterul mall-ului, de la ora 18.00.

Unul dintre cele mai interesante momente va fi reprezentaţia de teatru cu umbre, un show surprinzător de muzică, lumini şi umbre, care i-a adus „profesorului de joacă” un loc în finala binecunoscutei emisiuni TV. Pe lângă reprezentaţia de animaţie, cei mici vor fi inițiați în tainele acestei arte teatrale, învățând cum să facă umbre.

„Profesorul de joacă” Leon Magdan le va stimula curiozitatea și atenția copiilor,dezvăluindu-le trucurile folosite de iluzionişti şi care sunt secretele din spatele magiei. În plus, prichindeii vor fi provocaţi la concursuri de ghicitori capcană şi la competiţii de perspicacitate, precum „Micul detectiv”, „Care e umbra potrivită” sau „Găseşte diferenţele”. Din program mai fac parte sesiuni de poveşti enigmă şi reprezentaţii de teatru pentru copii, scenete interactive care vor fi jucate cu cei din public.

INFO

W: www.iuliusmall.com

E: pr@iuliusmall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: