team Adventure, Festivalul Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice

 

* Marti, 15 noiembrie, ora 10.00 * Aula Magna “Mihai Eminescu” a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”

Singurul Festival Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice din zona Moldovei a ajuns la final. Marti, 15 noiembrie, in Aula Magna “Mihai Eminescu” a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”, va avea loc Gala de premiere si prezentare a strategiilor inscrise in concurs, incepand cu ora 10.00.

In cadrul evenimentului, cele noua echipe inscrise in concurs isi vor prezenta strategiile, iar juriul de specialitate va hotari echipele castigatoare pentru fiecare studiu de caz oferit de partenerii de anul acesta: Fabrica de Ambalaje Exonia, Icar Tours si Educativa.

team ADventure este organizat de  Asociatia Europeana a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare, PRIME Iasi si  isi propune sa atraga in fiecare an  studenti de la Comunicare si Relatii Publice, Marketing si Comunicare in Afaceri si Jurnalism si Știinte ale Comunicarii. Scopul acestei initiative consta in  crearea unui cadru de intalnire si colaborare intre mediul academic, agentii economici si studentii activi in domeniul Relatiilor Publice si al Publicitatii.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Pact cu diavolul | Cinema Ateneu

Cântând în ploaie | Cinema Ateneu

SCOOB! | Cinema Ateneu

Wasp Network | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: