Te iubesc, mami! | Ateneul National din Iasi

 

Duminică, 8 martie 2020, de la ora 11.00 vă invităm la premieră spectacolului de teatru pentru copii „Te iubesc, mami!”, regia Ionuț Gînju, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași!

Un eveniment de suflet și pentru suflet, pentru tine iubită mamă și copilul tău.

Ah, cât de repede trece timpul! Parcă mai ieri pășeam timizi în 2020 și peste câteva zile deja îi zicem bun venit primăverii! Ritmul vieții este unul foarte alert însă nu ne împiedică să ne bucurăm de orice rază de soare, adiere de vânt, ciripit de păsărele și clipe minunate alături de cei dragi.

Femeia este cea mai importantă ființă din viața noastră. Mama este cel mai special înger, unicul înger, care a avut curajul să coboare pe Pământ pentru a ne fi alături. Ei îi datorăm existența, o iubim și dorim să îi arătăm prețuirea noastră.

Când Dumnezeu a creat lumea a lăsat mamele în urma lui pentru a-i duce munca mai departe. Viața te răsplătește pentru ceea ce îi dăruiești. Și cel mai mare dar pe care viața ți-l poate face este să îți dăruiască un copil.

Totul începe cu un zâmbet, o floare, o rază de soare și multă, multă dragoste pentru tine, mămica mea! Te iubesc…… Sunteti invitati la un spectacol plin de emoție care vă va îndemna să petreceți mai mult timp cu copiii dumneavoastră. Un “ Te iubesc “ nu costă nimic!!

Durata spectacolului: 60 minute

Distributie: Actori: Irina Frunză, Ionuț Gînju. Copii: Bianca Gînju, Anastasia Tufa, Matei Chiriac, Eric Arndt, Maria Tomba, Horga Alexandru, Olivian Butnaru.

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la pretul de 15 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul Național din Iasi 

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

PE ACEEASI TEMA:

„Éram și Éra”, la Ateneul National din Iasi

”Aventuri cu dl. Goe” | Ateneul National din Iasi

”Comedie cu olteni” | Ateneul National din Iasi

Harap Alb | Ateneul National din Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Bacalaureat 2020

Nocturna lui Paul | in fiecare miercuri

”Poemele luminii” – expozitie personala Cimpan Bogdan si Andreea Zabulic

”Aida” si “Gala Operelor Naționale și Chișinău” oferite publicului de Opera Naţională Română Iaşi

Scrie un comentariu: