”Te iubesc dar nu pe tine” revine pe scenă la Iași

Unity Event, 11 masteranzi la specializarea Marketing și Comunicare în Afaceri, în colaborare cu Asociația Salvați Copiii Iași, vă invită pe data de 26 mai, ora 20:00, la Teatrul Luceafărul să urmăriți piesa de teatru „Te iubesc dar nu pe tine”, scrisă de Andreas Petrescu.

Reprezentația este organizată în scop caritabil, pentru a susține preșcolarizarea a 20 de copiii, cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani, ce provin din medii defavorizate, prin participarea la cursurile de pregătire intensivă desfășurate în cadrul Grădiniței Estivale, în perioada 10 iulie – 2 septembrie. Suma strânsă din vânzarea invitațiilor va acoperi costurile pentru asigurarea meselor zilnice și pentru achiziționarea de materiale educaționale.

Evenimentul aduce în fața publicului povestea unui cuplu destabilizat, care, printr-o serie de întâmplări neobișnuite provocate involuntar de protagoniști, ilustrează comicul de situație.

Dincolo de iubire, ipocrizie sau blazare, fiecare are un coridor întunecat, plin de patimi josnice şi plăcere. Vlad o aduce acasă pe Sorina. Sorina este măritată. Dar este şi naivă şi prost informată, deoarece e convinsă că soțul său, pe numele lui Andrei, e plecat şi el în delegație. Soţul însă este în dormitor cu amanta, Marina, ferm convins că soția se află la mulți kilometri depărtare. Abia când se întâlnesc şi încearcă să își ascundă amanții prin casă începe comedia. Căci întotdeauna râdem de necazul altora. Şi când vedem pe scenă o situaţie prin care am trecut şi noi, parcă râdem şi mai tare.
Din distribuție fac parte actorii: Paula Chirilă / Alina Chivulescu, Leonid Doni, Anca Dinicu și Andreas Petrescu. Regia artistică este realizată de George Buzoianu.

INTRARE

Invitațiile pot fi achiziționate de la librăria Cărturești din Palas Mall, dar și la numărul de telefon 0765398535 – Unity Event. De asemenea, invitații se găsesc și la sediul Asociației Salvați Copiii Iași, Al.Prof. I. Simionescu nr.6,PT 15, Dacia. Prețul acestora este de 40 lei, respectiv 50 lei în funcție de locul dorit.

INFO

Unity Event

www.facebook.com/Te-iubesc-dar-nu-pe-tine-Unity-Event

PE ACEEASI TEMA:

Spectacolul de teatru: ”D’ale lui Pacala” @Teatrul Luceafarul Iasi

Albinuta - Grigore Vieru

Spectacolul „Albinuta”, de Grigore Vieru

Teatru de papusi: „Cenusareasa” teatrul luceafarul

Teatru de păpuși: „Cenușăreasa” la Teatrul Luceafărul

Un pedagog de scoala noua @Teatrul Luceafarul Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Festivalul Girafelor: craft beer, street food, live music

I licked it, so it’s mine! @Time Out

Fotografia de Peisaj | The Trumpets

Smiley-Turneul National “Confesiune” ajunge si la Iasi

Scrie un comentariu: