”Te iubesc dar nu pe tine” revine pe scenă la Iași

 

 

Evenimentul aduce în fața publicului povestea unui cuplu destabilizat, care, printr-o serie de întâmplări neobișnuite provocate involuntar de protagoniști, ilustrează comicul de situație. Duminica, 17 februarie 2019, ora 18:00, Casa de Cultura a Studentilor Iasi.

Dincolo de iubire, ipocrizie sau blazare, fiecare are un coridor întunecat, plin de patimi josnice şi plăcere. Vlad o aduce acasă pe Sorina. Sorina este măritată. Dar este şi naivă şi prost informată, deoarece e convinsă că soțul său, pe numele lui Andrei, e plecat şi el în delegație.

Soţul însă este în dormitor cu amanta, Marina, ferm convins că soția se află la mulți kilometri depărtare. Abia când se întâlnesc şi încearcă să își ascundă amanții prin casă începe comedia. Căci întotdeauna râdem de necazul altora. Şi când vedem pe scenă o situaţie prin care am trecut şi noi, parcă râdem şi mai tare.

Distribuția: LEONID DONI ( politistul Robi din serialul “LAS FIERBINTI “), TANIA POPA, ANCA DINICU ( Gina Felea din serialul “ BAIETI DE ORAS “ ), ANDREAS PETRESCU ( autorul succesului “ MA MUT LA MAMA!) este o garanție în plus pentru succesul acestui spectacol.

INTRARE

Prețul biletelor este de 40 lei, respectiv 50 lei în funcție de locul dorit. Rezervări bilete la telefon: 0749 052 323. Biletele se pot procura de la agenția Casei Studenților IASI. Program agenție: luni-vineri : 10-19; sâmbătă : 10-17; duminică: închis si online de pe spectacoleiasi.ro.

Rezervarea unui bilet este valabilă 3 zile lucrătoare.

INFO

www.spectacoleiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: