Te gândeşti să începi un business online? Vino la Startup Weekend Iaşi!

Ai o idee de afacere online şi vrei să o pui în practică? Vino la Startup Weekend Iaşi! Indiferent dacă eşti programator sau ai doar o idee pe care nu ştii cum să o implementezi, Startup Weekend Iaşi este locul unde trebuie să vii!

La Startup Weekend Iaşi vei afla dacă antreprenoriatul ţi se potriveşte, îţi testezi practic ideea de afacere online şi primeşti feedback de la antreprenori renumiţi din România şi din străinătate. În plus pe tot parcursul weekend-ului mâncarea delicioasă, cafeaua şi apa sunt la discreţie, asta pentru ca tu să nu ai nici o grija şi să te concentrezi doar asupra afacerii tale.

Startup Weekend Iaşi va începe vineri 16 mai la ora 18.00 la Sala Verdi – Congress Hall din incinta complexului Palas cu prezentarea ideilor de business ale participanţilor. Apoi cei prezenţi în sală vor vota cele mai bune idei, iar în jurul acestora se vor alcătui echipe. Sâmbătă şi duminică echipele alcătuite vor lucra la ideile de afaceri, timp în care vor beneficia şi de sfaturile unor mentori români şi străini cu experienţă care au dezvoltat afaceri online de succes.

Printre acestia se numara:  Călin Biriş (digital director Loopa, fost director de marketing Trilulilu şi Zonga), Răzvan Gîrmacea(fondator Monitor Backlinks), Peter Kruger(Startupbootcamp Roma), Guido Giordano(Working Capital IT accelerator), Lioredana Ciofu(Senior Legal Research Analyst –PRACK Law Firm Ohio), Anna Heijker(Communications Specialist), Marius Lupu (manager la Continental Automotive), Andrei Avădanei(CEO la Cyber Security Research Center Romania, fondator DefCamp), Adrian Mironescu(brand identity designer), Evgenios Skitsanos(CEO la Skitsanos Inc), Stefan Iancu(IT şi Product Management la Smart2Pay), Balasundaram Lavan(Fondator şi Director la Pace4Life ), Lorenzo Barbantini Scanni(Marketing Executive cu 20 de ani de experienţă)

În afara de accesul la mentori de calibru internaţional, toţi participanţii la Startup Weekend Iaşi primesc următoarele beneficii:

  • un  voucher de 500 de dolari de la Google
  • un voucher de 100 de dolari de la Amazon Web Services
  • 50 de cărţi de vizită de la moo.com
  • un domeniu .co gratuit, timp de un an

Preţul unui bilet este de 49 de euro însa în calitate de vizitator al iasifun.ro beneficiezi de 10% reducere dacă la inscriere foloseşti codul IASIFUN_SW. Pentru mai multe informaţii şi înscrieri, accesaţi site-ul evenimentului: iasi.startupweekend.org

Startup Weekend este un eveniment care a avut loc prima dată în 2007 în oraşul american Boulder iar de atunci a fost organizat în peste 300 de orase importante din lume. În România Startup Weekend se desfăşoară în toate oraşele mari printre care Timişoara, Iaşi, Braşov, Cluj, Tîrgu Mureş.

INFO

Congress Hall – Sala Verdi

Strada Palat 3A, Iași

StartUp Weekend

iasi.startupweekend.org

facebook.com/SWIasi

twitter.com/SWIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: