Tattoo Fest Iasi, in weekend la Palas Mall

În acest sfârşit de săptămână, Atriumul Palas Mall găzduieşte cea de-a V-a ediţie a festivalului internaţional Tattoo Fest Iaşi. De vineri până duminică, în perioada 16 – 18 mai 2014, peste 30 de participanţi, tatuatori şi specialişti în piercing şi body modification, îşi vor oferi talentul şi experienţa lor tuturor celor amatori să rămână cu o amintire de la eveniment.

Tattoo Fest Iaşi reuneşte atât artişti autohtoni, cât şi internaţionali. Renumiţi pentru imaginaţia şi lucrările lor, practicanţii celei mai vechi forme de artă sunt veniţi din ţări precum: Franţa, Portugalia, Italia, Germania, Spania, Finlanda, Danemarca, Anglia, Belgia, Olanda şi Republica Moldova.

Printre invitaţii de seamă se numără Takiheitattoo, din Insulele Marquesas, primul artist tatuator în stilurile maori şi polinezian care se alătură unei convenţii de specialitate din România. Prezent la eveniment va fi şi Castor, cel mai premiat artist tatuator român, care a câştigat 63 de distincţii la convenţiile din ţară şi de peste hotare. În 1997, Castor a deschis primul studio de tatuaje din Iaşi.

Imaginea ediţiei curente a Tattoo Fest Iaşi este Makani Terror, modelul de talie internaţională, originară din Germania, care s-a făcut remarcată pentru frumuseţea corpului său, acoperit într-o proporţie semnificativă de tatuaje.

Pe timpul celor trei zile ale Tattoo Fest Iaşi, clienţii Palas Mall vor putea admira un show de primă clasă oferit de nonconformiştii artişti, iar doritorii se vor putea tatua sau vor putea alege bijuterii corporale, sub semnătura celor mai renumiţi specialişti. Vor fi şi sesiuni de body painting, urmate de defilări de modă. În fiecare zi vor fi acordate premii participanţilor, pentru diferite categorii de tatuaje: black&grey, realistic, tradiţional, feminin, new school, crazy etc. Mai mult, la această ediţie a Tattoo Fest Iaşi va fi lansat şi primul număr al Tattoo Romania Magazine, care va include interviuri cu artiştii.

INFO

www.tattoofestiasi.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: