Taste Rocanotherworld

For the curious, the different and the human: let’s experience new tastes at Rocanotherworld 2017!

Pentru gurmanzi și iubitori de mâncaruri out of this world, Zona Food a festivalului Rocanotherworld va fi amplasată în curtea Casei Pogor, unde pe 10 și 11 iunie, pe timpul zilei, Soft & Grace va găti în aer liber, la atelierele de gătit, va veti delecta cu bunătăți de la Olive, veti escalada pe panoul de la Zero Gravity – Sala de escaladă, toate acestea cu un fundal muzical.

Esti așteptat să experimentezi un alt fel de festival, care pe lângă muzică și artă te va încânta cu ingrediente, preparate și gusturi nemaipomenite!

Ziua ne dăm întâlnire la Casa Pogor, locul de unde începe Copoul, și încheiem seara la concertele de pe Pârtie cu forță pentru a striga refrenele trupei preferate!

Tot la Casa Pogor vei putea să adopți un prieten necuvântător sau să donezi ce nu-ți mai trebuie pentru padocurile care îngrijesc animăluțele fără stăpân. Oricum ar fi, la sfârșit tot tu vei rămâne cu zâmbetul pe buze. Caută zona special destinată pentru această activitate și cu siguranță îți va face ziua!

Acest proiect curajos este inițiat și susținut de prieteni, printre care se numără Showberry, Asociația Industrii Creative, Argo, Printco, Romsoft, Alevia, Grapefruit, Time Out, Logarithmic Solutions, Ippu, Play Again, Antibiotice, Casa de Vinuri Cotnari, Coriolan, M@DD, Primăria Iași, Muzeul Literaturii Române, Blue Air, Bellaria Hotel, Hotel Ramada Iasi City Center, La Castel, Bicycle Hostel, Frișcot, Cuptorul Moldovencei, Vanelli Vet, Doamne Fereste, Thundra, Atelier de Film, Amaze Photography Studio, Soft & Grace, Contur Studio,Technowall, Ford Iasi – ATI Motors Holding, TVR Iasi, Radio Guerilla, Ziarul de Iasi, IasiFun, WINK Public Multimedia, Viva FM Iași, Iasi TV Life, PIN Magazine, Codecamp Romania.

PROGRAM

**Sâmbătă, 10 iunie**
10 – 12 — Avantgarde
12 – 14 — Cel visător
14 – 18 — Kaze Soundsystem

**Duminică, 11 iunie**
10 – 12 — Cel visător
12-14 — The therapist
14-18 — Kaze Soundsystem

 

Nu uita că singurul „preț” al biletului va fi o minte deschisă și o inimă mare, pentru că vrem să ne bucurăm cu toții de experiența unui festival diferit, bazat în primul rând pe partea de sharing.

INFO

www.facebook.com/rocanotherworld

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: