Tarja Turunen la Sala Palatului, Bucuresti

Tarja-Turunen - afis

Miercuri, 25 ianuarie 2012, Tarja Turunen va concerta la Sala Palatului din Bucuresti in cadrul unui eveniment organizat de Phoenix Entertainment. Evenimentul face parte din turneul final de promovare a celui mai recent album al artistei, “What Lies Beneath“.

Finlandeza Tarja Turunen este recunoscuta nu doar pentru vocea ei speciala, ci si pentru talentul de compozitoare si pianista. Tarja a cunoscut succesul alaturi de colegii din trupa de metal simfonic, Nightwish.

Dupa 2005, cind a parasit trupa, a lucrat la cariera ei solo si foarte rapid a devenit un nume pe scena muzicala a metalului international. Artista a lansat 3 albume solo, toate primind discuri de aur si platina in mai multe tari europene. “What Lies Beneath“, a fost lansat in 2010 si este primul material discografic la realizarea caruia Tarja si-a adus aportul la fiecare piesa.

Tarja Turunen Live at Teatro Metro Bogotá, martie 2011

Concertul va fi deschis de recitalurile trupelor Scala Mercalli si Sylpheed.

Scala Mercalli au luat fiinta in Italia in 1992. Trupa a avut parte de critici foarte bune pentru albumele lor, atit in Europa, cit si in America de Sud. De-a lungul timpului, formatia a cintat pe aceeasi scena cu Extrema, Rain, Lacuna Coil, Shaaman si Blaze.

Cea de-a doua formatie care va deschide evenimentul de la Bucuresti este trupa italiana de heavy metal Sylpheed, infiintata in anul 2007. Dupa ce au cucerit Suedia, membrii Sylpheed isi doresc ca muzica lor sa fie ascultata in intreaga Europa si in America. Ilenia, solista trupei Sylpheed reuseste sa se remarce la fiecare aparitie prin modul unic in care imbine sunetele suave cu sunetele dure. Despre prestatia incendiara a trupei pe scena, revista Hollywood Music Magazine spunea: “Sylpheed sunt una din putinele trupe care au ca frontman o femeie cu un imens talent care a reusit sa isi gaseasca un stil propriu”.

Bilete Tarja Turunen

Categoria 1: 195 lei

Categoria 2: 145 lei

Categoria 3: 115 lei

Categoria 4: 95 lei

Categoria 5: 75 lei

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro

“What Lies Beneath Final Tour” este ultimul turneu de promovare al albumului omonim al Tarjei. La finele acestuia artista si colegii sai de scena vor lua o pauza de 5 ani.

Sursa: iconcert.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: