Targuri de cadouri si decoratiuni, la Iulius Mall

Iulius Mall IasiIn perioadele 14 – 16 decembrie si 21 – 23 decembrie, copiii sunt asteptati la intalnirea cu Mos Craciun. Vor mai avea loc o seara de colinde traditionale si un spectacol de datini si traditii.

La Iulius Mall, pana pe 6 decembrie, clientii sunt asteptati la “Targul de cadouri” pentru a alege cadourile perfecte de Mos Nicolae. Copiii cuminti isi dau intalnire cu Mos Craciun in “Fabrica de cadouri”, in perioadele 14 – 16 decembrie si 21 – 23 decembrie, pentru a se asigura ca lista lor cu dorinte va ajunge la indragitul batranel. Pe 20 decembrie, de la ora 19, Iulius Mall a pregatit clientilor sai o seara de colinde traditionale, sustinuta de Ducu Bertzi si trupa The Groovies, iar pe 22 decembrie, de la ora 17, iesenii pot participa la un spectacol de datini si traditii al Ansamblului Rapsodia. Luna cadourilor aduce la Iulius Mall si un “Targ de decoratiuni”, in perioada 21 – 23 decembrie.

La prima ninsoare, ai mii de premii si o masina tare! iulius mall iasiClientii Iulius Mall pot pleca acasa de sarbatori cu un Ford B-Max. Toti pasionatii de shopping care trec pragul Iulius Mall vor patrunde intr-o lume de poveste si vor putea participa la campania “La prima ninsoare, ai mii de premii si o masina tare!”. “In perioada 30 noiembrie – 24 decembrie 2012, cumparaturile cumulate in valoare de minimun 100 de lei garanteaza participarea la marea tombola. Clientii trebuie sa completeze taloanele primite si sa le depuna la Centrele Info din Iulius Mall. Zilnic, primii 200 de clienti primesc cadouri instant constand in: vouchere de cumparaturi, cani termice, termosuri, cosmetice, stick-uri USB, abonamente fitness la Oxygen Sport Center si racoritoare. In Ajunul Craciunului, la ora 12.00, Iulius Mall va face nespus de fericit un cumparator. Acesta va pleca de la shopping la volanul unui Ford B-Max”, au precizat reprezentantii Iulius Mall. (www.ziaruldeiasi.ro, Gabriela Curelaru)

INFO

www.facebook.com/IuliusMallIS

www.iuliusmall.com/iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: