Targul Virtual International de locuri de munca in domeniul medical

Careers in White International anuntă startul celei de-a patra editie a Târgului Virtual international de locuri de muncă. Careers in White International este cunoscut în România sub denumirea Cariere în Alb. După o serie de 19 evenimente în Spania, Portugalia, Ungaria, România, Grecia si Bulgaria, editia de primăvară 2014 a evenimentelor Cariere în Alb culminează cu cel mai mare eveniment.

Cel mai mare si mai cuprinzător eveniment de recrutare va începe pe 9 iunie. Evenimentul oferă timp de 3 săptămâni oportunităti pentru personalul medical în căutare de locuri de muncă în tară sau străinătate. Expozanti internationali sunt în căutare de profesionisti în toate domeniile medicale: doctori rezidenti si specialisti, asistenti medicali, studenti la medicină, medici stomatologi, fizio-kineto-terapeuti, moase, farmacisti, cercetători si personal auxiliar.

Cei în căutare de locuri de muncă pot crea, posta CV-uri direct pe site si pot vizita stand-urile virtuale ale companiilor pentru mai multe informatii despre job-urilor disponibile, angajatori, locatii si beneficii. Acestia pot discuta privat sau în grup cu recrutori, le pot trimite CV-ul si programa interviuri. Aceste servicii vor fi disponibile 24 ore pe zi, sapte zile pe săptămână pentru întreaga durată a târgului virtual. Târgul de job-uri medical este deschis si gratuit pentru public.

Târgul Virtual creste gradual în mărime si eficientă pe piata de recrutare actuală a personalului medical. Este metoda perfecta pentru a completa si sublinia activitatea Cariere în Alb începută în 2009”, declară Bogdan Covaliu, Manager General. “Sperăm ca răspunsul să fie unul pozitiv. Târgul Virtual dă o nouă sansă persoanelor care nu au reusit să participe sau nu au găsit ceea ce căutau în cadrul târgurilor traditionale. Ei o pot realiza în timpul lor liber, oricând si oriunde au acces la un computer conectat la internet. În plus, ei vor putea alege din mai multe job-uri si angajatori posibili.

Vedem din ce în ce mai multi recrutori care se alătură platformei” adaugă Laura Dabija, Account Manager. “Cum mai multe persoane au sansa să contacteze companiile si să le trimită CV-urile, potentialii angajatori vor avea un număr mai mare si mai diversificat de candidati din care pot alege. Eliminând nevoia de a călători salvează de asemenea timp si bani si angajatorilor si candidatilor. Am realizat asadar că acest eveniment este în favoarea ambelor părti implicate.

Careers in White International (Cariere în Alb) este o platformă destinată întâlnirii personalului medical în căutarea unui loc de muncă cu potentiali angajatori din domeniul sănătătii. Posturile vacante sunt pentru toate specialitătile medicale si pornesc de la salarii de 2 500 de euro pentru asistenti si medici rezidenti si ajung la peste 4000 de euro pentru medici specialisti, incluzând cursuri de limbi străine si consiliere în cariera medicală, în sisteme medicale variate, pentru toate domeniile.

Pentru acest sezon al Târgului Virtual sunt estimate participarea a 35 de angajatori internationali ce vor oferi peste 1000 de job-uri cu aproximativ 20.000 de pozitii disponibile celor care vor vizita platforma.

Parteneri media ai evenimentului: Pagina Medicală, 24 FUN, Pharma Business, Ziarul MF, Hofmed, Medical Manager, WorkStickers, Televiziunea Medicală, Părinti Clujeni, Părinti România.

INFO

Careers in White International
www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspx

E-mail: contact@careersinwhite.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: