Târgul “Sărbătoarea Dulceții la GOLIA”, 10-14 octombrie 2014

AFIS Sarb.dulc.

Asociația „Centrul de Promovare Turistică” – Iași, organizează  în perioada  10-14 octombrie 2014, a patra ediție a târgului cu produse de toamnă „Sărbătoarea Dulceții la GOLIA”. Târgul este organizat în parcarea din fața Mănăstirii Golia-zona Tg.Cucu și este deschis publicului în intervalul orar 10.00-19.00.

Târgul reunește peste 35 de comercianți, atât din zona Moldovei (jud.Iași, Neamț, Bacău, Suceava, Vrancea) cât și din județele Prahova, Sibiu, Argeș și Bihor. Timp de cinci zile, ieșenii și pelerinii vor avea ocazia să achiziționeze dulceață, zacuscă, miere de albine, șerbet, compoturi, gemuri,fructe proaspete, suc de fructe dar și preparate din carne și brânză, cașcaval, produse de patiserie, palincă și obiecte din lemn executate manual. Duminică 12 octombrie 2014 la ora 16 în fața Mănăstirii Golia va avea loc un spectacol folcloric cu durata de cca 1 oră susținut de Ansamblul de muzică populară “Flori de Primavară ” Iași.

Marți, 14 octombrie va avea loc competiția tradițională care va stabili Dulceața de la Golia 2014. Comercianții de dulceață din cadrul târgului vor participa cu un sortiment de dulceață la alegere. Juriul concursului Dulceața de la GOLIA va fi format din reprezentanți ai autorităților locale și ai presei. Concursul va avea loc la ora 12.00 , câștigătorii vor primi diplome și premii din partea organizatorilor. Premiile constau în icoane achiziționate de către organizatori de la Mănăstirea Golia.

Pe toată perioada târgului, organizatorul, Asociația „Centrul de Promovare Turistică” Iași  va oferi gratuit prăjiturele celor care cumpără produse de minim 15 lei de la producătorii și comercianții prezenti.

Asociația „Centrul de Promovare Turistică” Iași a fost înființată în cadrul Proiectului „Reabilitarea si dezvoltarea turistică a ansamblului monument istoric Mănăstirea Golia” și își propune promovarea obiectivelor turistice din județul Iași în vederea realizării si dezvoltării unui turism sustenabil. 

INFO

Asociația “Centrul de Promovare Turistică” Iași

E-mail: office@iasi-info.ro;

Telefon: 0332/408.548, 0743/899.218.

www.iasi-info.ro

PE ACEEASI TEMA:

”Bazarul cu minunatii” – eveniment caritabil la Cafeneaua Fika

Targ Bio la Palas Mall

Târg de meșteșugari și producători locali la Castelul Miclauseni

Targ pentru copii si bebelusi, la Retro Cafe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert extraordinar de muzica bizantina in Sala Mare a Teatrului Național

Spectacolul pentru copii „Bubico” are loc în Foaierul Cinematografului Victoria

Deschiderea Fab Lab Iasi- platformă independentă adresată comunității tehnice din Iași

Deschiderea Stagiunii 2017-2018 la Ateneul din Iași

Scrie un comentariu: