Targul Regional pentru Artizanat si Mestesuguri, 30 aprilie – 4 mai 2014

Pasionaţii de tradiţii sunt invitaţi la Palas Mall să descopere o incursiune prin variate zone etnografice, reprezentate de cele mai frumoase meşteşuguri. De miercuri până duminică, 30 aprilie – 4 mai 2014, Atriumul va găzdui Târgul Regional pentru Artizanat şi Meşteşuguri 2014, dedicat tuturor iubitorilor de artă românească şi nu numai.

Târgul reuneşte peste 20 de expozanţi din judeţele Iaşi, Bacău, Neamţ şi Timiş, care vor prezenta meşteşuguri autohtone îndrăgite. Clienţii Palas Mall vor putea admira talentul maeştrilor în realizarea sculpturilor din lemn, icoanelor, bijuteriilor, tablourilor şi în confecţionarea obiectelor tradiţionale. În plus, doritorii vor avea posibilitatea de a participa la ateliere de lucru şi demonstraţii de creaţie oferite de artiştii populari şi să cumpere suveniruri încărcate cu semnificaţii patriotice.

Evenimentul este organizat de Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Iaşi, având ca scop promovarea serviciilor şi produselor realizate de artizani şi meşteşugari.

INFO

www.aippimm.ro/otimmc/iasi/

www.palasmall.rowww.palasiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Targul Regional pentru Artizanat si Mestesuguri, 30 aprilie – 4 mai 2014”

  1. Elena Zidaru says:

    Asociatia Goblenul si Arta Lucrului Manual
    va invita sa vizitati expozitia de goblenuri a membrilor sai, in cadrul Targului Regional De Artizanat si Mestesuguri, ce se desfasoara la Iasi in Palas Mall – Sala Atrium in perioada 30 aprilie – 4 mai 2014.

Scrie un comentariu: