Targul: Produse si obiceiuri moldovenesti

Cei care vor vizita Era Shopping Park in acest sfarsit de saptamana (27 – 28 noiembrie 2010) vor putea degusta si cumpara bucate traditionale, in cadrul targului “Produse si obiceiuri moldovenesti”, aflat la prima editie.

Si sambata, si duminica, in intervalul 11.00-17.00, expozantii veniti din toate judetele Moldovei ii vor astepta pe ieseni cu o gama variata de alimente naturale sau procesate, precum miere de albine si propolis, placinte si paine de casa, turte traditionale, sarmale de post, fructe de toamna, branza telemea de vaca si de oaie, smantana, unt si branza proaspata de vaci, cascaval de oaie si capra, gemuri, dulceturi, compoturi de casa, zacusca, muraturi si afumaturi pentru iarna.

Primii 100 vizitatori care vor cumpara produse de la targ vor primi gratis un cozonac cald. Tot in cadrul targului, duminica, incepand cu ora 16.00, vizitatorii vor avea parte de un regal muzical. Ansamblul folcloric “Rapsozii Botosanilor” va incanta publicul cu dansuri traditionale, cantece populare si cu obiceiuri specifice zonei Moldovei.

Autor: Loredana Oprea, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Exclusivități la FITPTI 2018

Festivalul de Muzică Bizantină de la Iași, ediția a II-a

Vânătoare de cărți la Iași, în pregătirea FILIT

Artistul plastic Marius Bucur-Sabo vă invită la expoziția de pictură – ”Complexitatea lumii”

Scrie un comentariu: