Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM

Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM are loc la Iasi in perioada 29 septembrie – 2 octombrie, la Centrul Expozitional Providenta.

AGRALIM implementeaza un concept nou de eveniment expoziţional in regiunea Moldovei – un targ de anvergura pentru industria agro-alimentara, care prilejuieste intalnirea dintre specialistii in domeniu si non-specialisti.

Targul AGRALIM are secţiuni de interes pentru toate categoriile de public:

* Expoziţia de masini, utilaje, unelte si echipamente agricole
* Expoziţia de echipamente tehnologice pentru zootehnie si expoziţia de animale de rasa
* Expoziţia de masini si utilaje pentru procesarea produselor alimentare, si produse alimentare – carne, lactate si produse de panificaţie, condimente , esenţe, uleiuri, bauturi alcoolice si racoritoare si ape minerale
* Expoziţia de produse ecologice, produse tradiţionale romanesti si produse naturiste comercializate la preţ de producator l Sarbatoarea Recoltei.

Deschiderea oficiala a Targului Agralim are loc pe 29 septembrie, zi in care specialistii si antreprenorii din sectorul agricol si industria alimentara invitati la AGRALIM se intalnesc la Forumul Agricol 2011, si ulterior la ”Seara Specialistului”.

PROGRAM:

Joi, 29 septembrie, “Ziua Specialistului”
Prima zi a Targului este dedicata specialistilor din industrie: ingineri agronomi, oameni de afaceri, presedinti si directori ai asociatiilor de profil si directiilor agricole din Moldova, cadre didactice din domeniu, reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, autoritatilor locale, reprezentantilor mass media locale si de specialitate.
14.00-16.00:
Deschiderea Oficiala AGRALIM pentru specialisti
Turul Oficial al Expozitiei
16.00-18.00:
Forumul Agricol Iasi 2011
19.00-20.00:
Cocktail

Vineri, 30 septembrie, “Ziua Agro- Educativa”
Ziua Agro- Educativa
este dedicata copiilor din clasele I- XII din orasul Iasi. In colaborare cu institutiile de invatamant din Iasi vom reuni copiii din clasele I – XII intr-un program educativ de o zi. Programul va contine minisesiuni educative despre mancarea sanatoasa, ingrijirea plantelor si animalelor de casa, protectia mediului inconjurator. Totodata copii vor putea degusta produse traditionale autohtone si se vor familiariza cu animalele domestice.
10.00-20.00:
Program vizitare public larg
Demonstratii de materiale, utilaje si echipamente din industria agricola
Prezentari si lectii deschise adresate copiilor din clasele I – XII privind: alimentatia sanatoasa, cresterea animalelor si a plantelor etc
16.00-20.00:
Concert Muzica Populara
14.30, 16.30, 18.30:
Degustari multibrand

Sambata, 1 octombrie, “Ziua Angajatorului in Industria Agroalimentara”
In cadrul acestei zile vor fi create evenimente dedicate actualilor si viitorilor specialisti in industria alimentara si agrara. Pe tot parcursul zilei se va desfasura Targul de Joburi unde companiile expozante doritoare isi vor putea prezenta oferta de locuri de munca.
Specialistii in domeniu isi vor putea demonstra abilitatile practice si indemanarea in timpul concursurilor organizate, ce vor reprezenta un punct de atractie pentru vizitatorii targului.
10.00-20.00:
Program vizitare public larg
Demonstratii de materiale, utilaje si echipamente din industria agricola
Targ de Joburi din Industria Agro Alimentara
Concursuri pentru demonstrarea abilitatilor si aptitudinilor
16.00-20.00:
Concert Muzica Populara
14.30, 16.30, 18.30:
Degustari multibrand

Duminica, 2 octombrie, “Ziua Eco-Traditionala”
Aceasta zi este dedicata produselor eco si traditionale din Romania. Publicul vizitator va putea participa la degustari multibrand si unibrand de produse alimentare ecologice si traditionale din diverse regiuni ale tarii.
Programul fiecarei zile va fi completat de prezentari de companii, demonstratii de masini, utilaje, echipamente din industria agroalimentara si concerte de muzica populara.
10.00-20.00:
Program vizitare public larg
Demonstratii de materiale, utilaje si echipamente din industria agricola
16.00-20.00:
Concert Muzica Populara
14.30, 16.30, 18.30:
Degustari multibrand

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: