Targul Mierii

IULIUS MALL intampina primavara cu o surpriza dulce care va atrage, cu siguranta, numerosi pofticiosi. Delicatese cu miere, polen, propolis, produse cosmetice si vitamine sunt doar cateva dintre articolele pe care iesenii le vor gasi la Targul Mierii, organizat la IULIUS MALL, in weekend-ul 5-6 martie.

Evenimentul, situat in parcarea mall-ului, este dedicat atat celor care apreciaza beneficiile produselor apicole, cat si profesionistilor in domeniu. La targ, vor fi prezenti aproximativ 30 dintre cei mai mari producatori si procesatori autohtoni, din orase precum Timisoara, Bucuresti, Baia-Mare, Bistrita, Pitesti, Cluj-Napoca si Iasi, premiati si apreciati la nivel international.

La targ, clientii IULIUS MALL se vor indulci cu sortimente de miere care nu se gasesc in regiunea Moldovei, precum miere de mana, brad, zmeura, papadie, coriandru, mustar, precum si miere ecologica. De asemenea, pot achizitiona si creme, unguente, capsule, vitamine, extracte de plante in retete speciale, recunoscute la nivel mondial (de exemplu, bee-vital), dar si preparate farmaceutice unice in Europa, fabricate la Institutul de Cercetari Apicole din Romania. Un alt punct de atractie va fi standul cu figurine din ceara, care va ademeni vizitatorii prin miresmele si formele aparte.

Profesionistii in domeniul apiculturii vor gasi la targ utilaje si echipamente specifice precum: centrifugi pentru extractia mierii, topitoare de ceara, furculite de descapacit, perii, dalti, masti, manusi, combinezoane, hrana speciala pentru stimularea albinelor, remorci, pavilioane si camioane modificate special pentru transportul de albine in pastoral, la sute de kilometrii.

Duminica, 6 martie, de la ora 10.00, Targul Mierii include o sesiune de comunicari, unde reprezentanti de la Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara Bucuresti, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Bucuresti, Institutul de Cercetari Apicole, precum si profesori si specialisti in domeniu vor raspunde intrebarilor apicultorilor din regiunea Moldovei.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția “Poveste sentimentală” | Galeria de artă “Th. Pallady”

Atelier de decorat ouă în cadrul Atelierelor DICE de la Palatul Culturii

Se lanseaza BOLD SCHOOL, un proiect educational online dedicat New Media

Expoziția “Dacă vreau să flutur, fluturi…” | Iulius Mall Iasi

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: