Targul Micului Scolar / Iulius Mall, 1-2 septembrie

Luna septembrie bate la usa si, in curand, clopotelul va suna adunarea in banci! Tocmai de aceea, in acest week-end, Iulius Mall vine in intampinarea parintilor aflati in cautarea celor necesare pentru copiii lor si ii invita la Targul Micului Scolar. Timp de doua zile, sambata si duminica, expozantii vor fi prezenti la etajul doi al mall-ului cu o gama diversa de rechizite, carti, manuale scolare, culegeri de exercitii si dictionare, toate la preturi atractive.

Pe langa produsele de papetarie, parintii si copiii deopotriva vor gasi la Iulius Mall si alte accesorii de mare ajutor pentru elevi, precum: ghiozdane, genti de laptop, mouse-uri, boxe, tastaturi, calculatoare de birou, cd-uri, dvd-uri, carduri de memorie, licente educationale, programe anti-virus si multe altele.

Printre participanti se numara: Libraria Carturesti, Sedcom Libris, Librarium, Toys Planet, Artis Design si Macopris.

O vizita la targul de la Iulius Mall ii poate aduce unui elev un ghiozdan gata echipat, daca se inscrie la tombola „Micului Scolar”.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: