Targul Martisorului Romanesc, editia a IV-a

Fayette Evenimente vă invită să vizitați TÂRGUL MĂRȚIȘORULUI ROMÂNESC IAȘI, ediția a IV-a, care își deschide porțile în perioada 24 Februarie – 8 Martie 2017, pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Intrarea este liberă. Evenimentul face parte din Proiectul Romanian Arts & Crafts by Fayette, care se află la al patrulea an de desfășurare.

Așa cum au obișnuit publicul ieșean și în anii precedenți, și anul acesta vizitatorii sunt asteptati la cel mai prietenos târg de mărțișoare din Iași. Târgul găzduiește aproximativ 20 expozanți, care și-au pregătit cu multă grijă și iscusință creațiile pentru a surprinde și de această dată clienții, cu ideile lor originale.

Pe parcursul celor 13 zile de eveniment ieșenii vor putea găsi la târg mărțisoare tradiționale, dar și marțișoare suprarealiste confectionate din lut, textile, hârtie, lână, piele, sticlă. Totodată, sunt expuse și: aranjamente florale, ii tradiționale, bijuterii, artizanat, articole și accesorii hand-made, gravuri, si multe alte surprize din aceeași diversitate tematică. Veți găsi de asemenea multe idei de cadouri inedite: magneți, felicitări și o gama variată de produse unicat: mărțisoarele din flori naturale, ceramică, lumânări decorative și altele.

De asemenea, vă invităm să descoperiți toată gama de cadouri cu mesaje personalizate adresate celor dragi, care vă vor ajuta să vă exprimați sentimentele cu ajutorul cuvintelor alese și a citatelor celebre. În cadrul evenimentului se vor regăsi ateliere de creație în care copiii vor realiza mărțișoarele preferate.

Organizator: Fayette Evenimente; Eveniment: TÂRGUL MĂRȚIȘORULUI ROMÂNESC IAȘI, ediția a IV-a; Perioada de desfasurare: 24 Februarie – 8 Martie 2017;  Program de vizitare: 10:00 – 21:00 Intrarea liberă; Locație de desfășurare: pietonalul Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, Iași;

INFO

Facebook Event

Fayette.targuri@gmail.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: