Targul International de Universitati 2011

Romanian International University Fair (RIUF), cel mai important eveniment educational international din Romania, va avea loc la Iasi pe 17 martie, intre orele 10 si 18, la Hotel „Unirea”.

La editia de primavara a Romanian International University Fair 2011, vizitatorii vor avea acces la informatii detaliate despre modalitatile prin care studiile in strainatate devin la fel de accesibile financiar precum cele din Romania, prin programele de burse si imprumuturi oferite de institutii internationale.

Tinerii pot afla cel mai usor daca sunt admisi la o institutie internationala participand la programul de Spot Admissions. Participarea presupune ca acestia sa se inscrie in prealabil pe site-ul www.riuf.ro, sa descarce documentele necesare si sa le completeze cu ajutorul unui consultant EDMUNDO. Tot acest demers le garanteaza raspunsul pe loc din partea reprezentantilor universitatilor in urma interviului de 15 minute pe care urmeaza sa il sustina in cadrul RIUF, pe 17 martie.

Cea mai spectaculoasa oferta vine din Danemarca, unde scolarizarea este gratuita, studiile fiind finantate de guvernul danez. In Olanda, studentii au sansa de a studia intr-o maniera mult mai practica, datorita sistemului de predare al universitatilor de stiinte aplicate si facilitatilor deosebite puse de scoli la dispozitia oricarui elev. In Marea Britanie, odata admis la o universitate de stat, un student roman poate sa-si finanteze taxele de scolarizare pentru un program de licenta printr-un imprumut pe care il acorda guvernul acestei tari tuturor cetatenilor UE. Conditii de finantare extrem de avantajoase sunt oferite si de Franta si Germania.

EDUCATIVA este un grup de companii si organizatii non-guvernamentale ce dezvolta proiecte, produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: