Targul International de Cariere Medicale si Farmaceutice

Intre 27 – 28 noiembrie 2010, la Hotel Traian are loc cea de a V-a editie din Romania a Targului International de Cariere Medicale si Farmaceutice, cel mai mare eveniment de recrutare din domeniul medical si farmaceutic din Europa, primul de acest gen din Europa Centrala si de Est si primul care a fost realizat in Romania. Evenimentul este organizat de dr. Grzegorz Chodkowski (MedPharmCareers.com), in colaborare cu Houston NPA, partenerul oficial pentru Romania.

La aceasta editie din Iasi vor fi prezente cu oferte de munca in afara Romaniei cele mai cunoscute agentii de recrutare de nivel european  (ID Medical, Helvetia Medicum, Link2Europe, Locum Express Ireland, PERMEDEX Consulting GmbH, NES Healthcare, MediCarrera, EGV Recruiting, IMS Recruitment, HCL International, Victor Wolf Ltd. – Nursing Recruitment, Anne Services, Global Medics).

Tarile unde sunt oferite cele mai multe joburi in cadrul editiei a 5-a din Romania sunt: Marea Britanie, Irlanda, Germania, Suedia, Danemarca, Franta, Elvetia, Belgia, Norvegia si Spania.

Toti vizitatorii sunt sfatuiti sa aduca la Targ mai multe exemplare ale CV-ului in diferite limbi de circulatie internationala, in functie de tara unde si-ar dori sa profeseze si sa participe pe cat posibil la cursurile si seminariile gratuite oferite in cadrul Targului, precum: tehnici de invatare ale englezei medicale, modalitati de inscriere si oportunitati de angajare in domeniul medical din diverse tari europene, sfaturi pentru intocmirea CV-ului medical.

Intrarea este libera. Vizitatorii sunt asteptati sambata intre orele 11.00 si 18.00 si duminica intre 10.00 si 16.00. Detalii despre evenimente, expozati si program le gasiti accesand site-ul http://www.medpharmcareers.com. Vizitatorii se pot inscrie la eveniment pe http://www.medpharmcareers.com/index.php?mod=registration&type=candidate.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: