Targul handmade “De mărtisor la Golia”

Asociatia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi , cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi si al Consiliului Judetean Iasi,  organizează a III-a editie a Târgului handmade , intitulat  “De mărtisor la Golia”.

Scopul acestui eveniment ce se doreste a deveni unul cu traditie este acela de a promova artistii ieseni de profil si lucrările executate de ei, dorind astfel să împărtăsească tuturor iesenilor si nu numai, creativitatea, originalitatea, inspiratia si îndemânarea acestora pentru ca astfel să devină mai cunoscuti si mai apreciati.

Târgul handmade “De mărtisor la Golia” va reuni un număr de peste 22 de participanti si se va desfăsura în perioada 24 februarie – 02 martie 2014, în intervalul orar 10.00-17.00,  în parcarea din fata Mănăstirii Golia (zona rond tramvai Targu Cucu).

Obiectele expuse spre vânzare vor fi mărtisoare, felicitări, bijuterii, obiecte de artizanat si cadouri unicat ce vor fi vestitorii primăverii pentru noi ceilalti, care le vom admira , le vom cumpăra si le vom dărui. Artistii participanti la târg vă vor ajuta să alegeti mărtisorul si cadoul potrivit pentru cei dragi.

Evenimentul face parte din seria de actiuni de promovare a Iasului, a oamenilor săi deosebiti, care aduc un plus de frumusete si notorietate orasului nostru drag. De asemenea Asociatia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi continuă să promoveze Ansamblul Monument Istoric Mănăstirea Golia , locatia unde se desfăsoară evenimentele pe care le organizăm.

Asociatia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi a fost înfiintată în cadrul Proiectului „Reabilitarea si dezvoltarea turistică a ansamblului monument istoric Mănăstirea Golia” , proiect premiat în anul 2012 cu premiul Uniunii Europene si al organizatiei Europa Nostra pentru Patrimoniul Cultural la sectiunea CONSERVARE.

INFO

Asociatia “Centrul de Promovare Turistică” Iasi

E-mail: office@iasi-info.ro

www.iasi-info.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: