Targul handmade ”De martisor la Golia”

Afis-targ-martisor

Asociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi , cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași și al Consiliului Județean Iași,  organizează a IV-a ediție a Târgului handmade , intitulat  “De mărțișor la Golia”.

Scopul acestui eveniment devenit deja unul cu tradiție este acela de a promova articolele specifice de mărțișor realizate handmade de artiștii ieșeni și nu numai. Dorim să promovăm creativitatea, originalitatea, meșteșugul și inspirația și astfel să oferim ieșenilor mărțișoare deosebite.

Târgul handmade “De mărțișor la Golia” va reuni un număr de peste 22 de participanți și se va desfășura până pe 01 martie 2015, în intervalul orar 10.00-17.00,  în parcarea din fața Mănăstirii Golia (zona Târgu Cucu).

Obiectele expuse spre vânzare vor fi mărțișoare croșetate și împletite, mărțișoare tip goblen, din fetru, din sticlă pictată manual, felicitări quilling, mărțișoare din fimo, mătase, imortele, lemn sculptat, rășină transparentă, bijuterii din piele si pietre semiprețioase, obiecte decorative realizate prin tehnica șervețelului.

Artiștii participanți la târg vă vor ajuta să alegeți mărțișorul și cadoul potrivit pentru cei dragi. Evenimentul face parte din seria de acțiuni de promovare a Iașului si a Ansamblului Monument Istoric Mănăstirea Golia , locația unde se desfășoară evenimentele pe care le organizăm.

Asociația „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi a fost înființată în cadrul Proiectului „Reabilitarea și dezvoltarea turistică a ansamblului monument istoric Mănăstirea Golia” , proiect premiat în anul 2012 cu premiul Uniunii Europene si al organizației Europa Nostra pentru Patrimoniul Cultural la secțiunea CONSERVARE.

INFO

Asociatia “Centrul de Promovare Turistica” Iasi

www.iasi-info.ro

PE ACEEASI TEMA:

Târgul Romanian Arts & Craft by Fayette „Handmade primăvăratec”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Zilele Nordului 2017: Peste 8.000 de participanți din țară și străinătate, prezenți la festival

Seminar de parenting pentru copii fericiți și părinți liniștiți

Aventuri offroad cu ATV-uri Linhai

Cercetări arheologice sistematice la Scanteia, Iasi

Scrie un comentariu: