Targul ”Ghidul Miresei”, a XV-a editie

targuri-TGM-in-2015

În 2015, Ghidul Miresei aniversează 10 ani de consiliere în pregătirea evenimentului care se încheie cu ”și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” – nunta. Alături de echipa Ghidul Miresei, la ceas de sărbătoare, atât expozanții, cât și vizitatorii Târgului Ghidul Miresei – Cel mai MARE TÂRG de NUNŢI din ROMÂNIA, ridică un pahar de șampanie in cinstea evenimentului. Aniversarea celor 10 ani va marca cea de-a XIV-a ediție a Târgului Ghidul Miresei care se desfăşoară între 19 şi 22 februarie 2015 în Cupola Romexpo din Centrul Expoziţional Bucureşti.

10 ani plini de emoții, noutăți și surprize! Timp în care s-au schimbat gusturi și preferințe, modele de rochii, coafuri, noduri la cravată, stiluri de pantofi, modele de verighete, ritmuri muzicale, decoruri de saloane, teme de petreceri și stiluri de fotografii. Am trăit împreună aceste schimbări și pe alocuri le-am creat și noi, ca răspuns intuitiv la așteptările viitorilor miri. Intuiția nu ne-a înșelat pentru că an de an, ediție de ediție, cei care ne vizitează târgul pleacă acasă cu rețeta magică a transformării nunții de vis în realitate.” – Augustin Radu, CEO Ghidul Miresei.

Cei 10 ani de Ghidul Miresei vor fi sărbătoriţi începând cu data de 19 februarie 2014, orele 14,00 când are loc deschiderea oficială a Târgului Ghidul Miresei. Locul întâlnirii noastre cu expozanții și vizitatorii rămâne Cupola Romexpo unde timp de patru zile cei mai competitivi furnizori de servicii de nuntă se vor întâlni cu viitorii mirii pentru a-i consilia în alegerile lor. La ediția aniversară sunt așteptați peste 300 de expozanţi şi zeci de mii de vizitatori, într-un spaţiu impresionant de peste 15.000 mp.

PROGRAM: Joi, 19 februarie 2015 – 14.00 – 20.00; Vineri, 20 februarie 2015 – 10.00 – 20.00; Sâmbătă, 21 februarie 2015 – 10.00 – 20.00; Duminică, 22 februarie 2015 – 10.00 – 18.00

La Târgul Ghidul Miresei veți găsi mii de rochii de mireasă și costume de ginere, sute de modele de verighete, super-pachete foto-video, dj/formatii, invitații, dar și o gamă completă de saloane de nuntă. În plus, la târg vă așteaptă premii de peste 10.000 euro, premiul cel mare din revista Ghidul Miresei si noua ediție a Catalogului Miresei care va fi lansată în februarie 2015.

Va invităm sa ne urmăriți în continuare în mediul on-line, în Catalogul Miresei – ediția februarie 2015, cât și la ediția de iarnă a Târgului Ghidul Miresei, promoţiile şi ofertele GM10+ pe care le vom lansa de la începutul lunii ianuarie 2015 cu prilejul aniversării celei mai mari comunități de mirese fericite din Romania.

Târgul Ghidul Miresei este în prezent cel mai mare eveniment de profil din România. Ghidul Miresei a debutat ca portal de nunți în 2005, s-a dezvoltat apoi ca revistă și catalog de modă de ceremonie, iar în 2010 a devenit și Târg de nunți. La evenimentele Ghidul Miresei și-au făcut apariția de-a lungul timpului cele mai în vogă și influente vedete, pe scena târgului au evoluat artiști de marcă, iar printre expozanții participanți s-au numărat de fiecare dată importante personalități din domeniu.

INFO

Cupola Romexpo, Centrul Expoziţional Romexpo Bucureşti.

www.facebook.com/GhidulMiresei

www.TargulGhidulMiresei.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: