Târgul Ghidul Miresei 2-4 octombrie 2015, Romexpo București

lichidari-rochii

În perioada 2 – 4 octombrie 2015, va avea loc a XVI-a ediție a Târgului de Nunţi „Ghidul Miresei” în Pavilionul C5 – C6 din Centrul Expozițional Romexpo București. Lichidări de stoc de până la 80 – 90 %. Un PAVILION DEDICAT în totalitate ROCHIILOR. NUNȚILE CU REPETIȚIE – reîinnoirea jurămintelor, ultima tendință din România. Early Booking 2016 – oferte inedite pentru nunțile anului urmator.  Locațiile și muzica se rezervă cu 12-16 luni înainte de nuntă. Bugete de 1000-1500 euro pentru ținuta mirilor

A mai rămas mai puțin de o lună până se deschid porțile singurului târg din România dedicat lichidărilor de stoc pentru nunți, mai exact ediția de toamnă a Târgului Ghidul Miresei. Ediția de toamnă, și cea cu numărul XVI, se va desfășura în Pavilionul C5 – C6 din Centrul Expozițional Romexpo București.

Conform sondajelor realizate de Ghidul Miresei, sezonul nunților 2016 este influențat de câteva date statistice de remarcat:

  • Locațiile și muzica de nuntă se rezervă mult mai timpuriu, cu 12-16 luni inaintea evenimentului. Mirii “întârziați” riscă să nu mai găsească libere data sau sala dorite.
  • Bugetul mediu alocat ținutelor de nuntă (rochie de mireasă plus costum de ginere) este de 1000-1500 euro. Perioada reducerilor de toamnă este din ce în ce mai cautată pentru a reduce bugetul prin achiziția ținutelor la lichidări de stoc.
  • Noul trend de nunți este “Nunta cu repetiție”, în care cuplurile care sărbătoresc 10/20/30/40 de ani realizează o adevarată nuntă, cu 50-100 invitați, în care își reînnoiesc jurămintele. Organizarea este similară cu cea a nunților obișnuite, chiar și rochia poate fi de mireasă sau asemănătoare. Cuplurile își invită rude și prieteni care aduc dar de nuntă, iar de obicei se organizează VINERI când localurile de evenimente au date libere.

TGM-octombrie-2015

De la rochii de mireasă la costume de mire sau accesorii pentru miri, lichidările de stoc presupun reduceri masive de până la 80% sau chiar 90% în unele cazuri de excepție. În premieră națională, organizatorii aduc în atenția vizitatoarelor, un PAVILION DEDICAT ROCHIILOR – de mireasă, de cununie, de nașă, domnișoară de onoare etc.

Un alt specific al acestui târg de toamnă sunt și ofertele speciale pentru nunțile anului următor, – EARLY BOOKING 2016. Cele mai în vogă și cele mai nou lansate restaurante și saloane de nuntă vor prezenta oferte speciale pentru cei care își rezervă din timp locul mult visat pentru petrecerea vieții.

INFO

www.TargulGhidulMiresei.ro

www.facebook.com/GhidulMiresei

www.youtube.com/GhidulMiresei

www.twitter.com/GhidulMiresei

PE ACEEASI TEMA:

Shopping cu pana la 70% reducere la Iulius Mall

Sarbatoreste cumparaturile cu pana la 70% reducere la Palas Mall

Târgul de nunţi Ghid Mariaj, ediţie aniversară

Reduceri de pana la 70%, vineri si sambata, la Palas si Iulius Mall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Adenium anunta lansarea proiectului Cartea Share

COLOCVIUL NAȚIONAL DE MUZICOLOGIE ediția a XX-a, 23-24 februarie 2018

Short Film Factory, editia de februarie @Ateneul din Iasi

“Bella Italia” – expoziție personale a fotografului Daniel Corban

Scrie un comentariu: