Târgul Faptelor bune | Ediția de Crăciun

Cumperi ce îți place și donezi pentru o bursă de terapie! Vă invităm cu mic cu mare la Centrul Star of Hope Iași, strada Bariera Veche nr. 3, în perioada 3-4 Decembrie 2021, să ne bucurăm de două zile de Shopping și voie bună.

Ca și la prima ediție a târgului, va fi cafea de calitate, muzică și SHOPPING însoțit de fapte bune. Și, pentru că vine Crăciunul, puteți profita de ocazie și pregăti cadourile pentru cei dragi. De această dată, pe lângă articolele vestimentare, la Târgul Fatptelor Bune veți găsi aranjamente pentru Crăciun și cadouri ce pot fi personalizate pentru prieteni, colegi, șefi și apropiați.

Scopul evenimentului rămâne același! Susținerea ședințelor de terapie ale copiilor din cadrul centrului Steaua Speranței Iași. De ce SHOPPING?…pentru că, prin bunăvoința partenerilor și sponsorilor
organizatorii au primit donații în produse, îmbrăcăminte, jucării, mobilier, noi, desigur.

Și, pentru că evenimentul este unul caritabil, contravaloarea fiecărui produs va reprezinta donația voastră pentru bursele de terapie ale copiilor. Vă așteptăm cu mult drag pe 3 și 4 Decembrie 2021, orele 10.00-18.00 …să ne înnoim garderoba, să achizionăm cadouri pentru cei dragi și să strângem cât mai multe burse de terapie!

Organizatori principali: Biserica Rhema & VATAMS CONCEPT

Din 68 de copii care vin la terapie la Centrul Star of Hope din Iași, 20 sunt cazuri sociale, sunt copii săraci din mediul rural, copii care au nevoie de multe ore de terapie recuperatorie pentru a fi acceptați, înțeleși și integrați în societate și în sistemele de învățământ. Hai să le facem un cadou frumos de Crăciun!

INFO

Centrul Star of Hope

Str. Bariera Veche nr. 3, Iasi

www.facebook.com/centrulstarofhope

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: